27 Απριλίου 2011

Ζώδια, 27.4.11



ΚΡΙΟΣ

Θα συμβούν σήμερα ξαφνικές καταστάσεις που θα σας προβληματίζουν και θα σας πιέσουν. Θα υπάρξουν παρασκηνιακές καταστάσεις και θα ανακαλύψετε ποιοι είναι αυτοί που υποσκάπτουν τις ενέργειες σας. Ευνοούνται τώρα οι συναντήσεις σας και θα κλείσετε συμφωνίες με πολύ καλούς όρους για σας. Θα αρχίσετε να κρίνετε την κατάσταση των σχέσεων σας οι οποίες σας δημιουργούν προβλήματα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.




ΤΑΥΡΟΣ

Θα φλερτάρετε τώρα αλλά μη βιαστείτε να επενδύσετε σε μία νέα γνωριμία που θα κάνετε. Στις δύσκολες στιγμές σας αναζητήστε κάποιους φίλους που θα σας συμβουλέψουν σωστά και είναι πιο αντικειμενικοί στην κρίση τους. Βάζοντας νέους στόχους θα αναγνωριστείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Ζητήματα καριέρας θα σας απασχολήσουν γι αυτό φροντίστε να κρατάτε ένα πρόγραμμα. Θα γίνει μια αλλαγή και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά σας ανοίγματα αποσπούν την προσοχή σας. Κάποιο άτομο θέλοντας να αμβλύνει τις διαφορές σας, θα σας πλησιάσει με φιλικό πνεύμα και συγκαταβατική διάθεση. Αποφύγετε κάθε λάθος που θα μπορούσε να φρενάρει την πρόοδο σας και το οποίο μπορεί να επιφέρει κάποια κρίση. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία αποφεύγοντας να πάρετε γρήγορες και κατηγορηματικές αποφάσεις. Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε την υπερένταση με τον σύντροφο σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Κάποιες αντίξοες συνθήκες στο περιβάλλον σας θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τις αντιμετωπίσετε. Προσέξτε μην τσακωθείτε με κάποια άτομα και μπλοκαριστούν τα σχέδια και τα όνειρα που είχατε βάλει τόσο καιρό. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόβλεπτες αναστατώσεις σε θέματα αισθηματικά.





ΛΕΩΝ
Θα είσαστε πιο ευάλωτοι και πιο ευαίσθητοι απέναντι στα διάφορα γεγονότα που θα σας ταράζουν αλλά θα δώσετε οριστικές λύσεις στις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Δεν θα μπορείτε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων και θα χάσετε ευκαιρίες λόγω του εκνευρισμού και του άγχους που νιώθετε. Θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές στη ζωή σας και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Μη δίνετε λαβή για ζήλιες και σχόλια και μην μπερδεύεστε.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε τις υπερβολές στην αισθηματική σας ζωή και μάθετε να είστε αυστηροί στις επιλογές των συντρόφων σας. Κάντε λιγάκι υπομονή και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας χαλάσουν τη διάθεση. Θα έχετε καλυτέρευση στον οικονομικό τομέα και στον τρόπο χειρισμού των καταστάσεων. Προσοχή όμως σε μεγαλεπήβολα ανοίγματα και μείνετε προσγειωμένοι και οργανωμένοι. Προσπαθήστε να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να τακτοποιήσετε κάποιες παλιές οφειλές που έχετε.





ΖΥΓΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά αν θέλετε να έχετε θετικές καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Τώρα θα επαναπροσδιορίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μην εμπιστεύεστε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και προσπαθήστε να δώσετε λύση μόνοι σας στα προβλήματα σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ήδη έχετε ξοδέψει αρκετά.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συμβουλευτείτε κάποιους πιο έμπειρους ανθρώπους από εσάς για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα νιώθετε κούραση και θα έχετε επαγγελματικά και αισθηματικά προβλήματα. Θα αυξήσετε τα κέρδη σας αν κινηθείτε με προσοχή και δεν κάνετε περιττά έξοδα. Θα διορθώσετε προβληματικές καταστάσεις που σας βασάνιζαν στο παρελθόν. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας και προσέξτε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας. Κινηθείτε έξυπνα και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα νιώθετε κάποια δυσαρέσκεια επειδή οι άλλοι δεν θα κάνουν αυτά που θέλετε για να είστε ευτυχισμένοι. Για μερικούς από εσάς τα οικονομικά σας μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Θα δημιουργήσετε νέες καλύτερες προϋποθέσεις στην εργασία σας και το επαγγελματικό σας μέλλον. Νέες προτάσεις και υποσχέσεις θα σας φανούν χρήσιμες γι’ αυτό μη σας πιάνει άγχος.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα δεν θα μπορείτε να φέρετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε και θα απογοητευτείτε λίγο. Θα δικαιωθούν κάποιες επαγγελματικές προσπάθειες που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να διαφοροποιήσετε και να αλλάξετε την εργασία σας θα είναι πολλές. Θα κάνετε συζητήσεις για να βελτιωθεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει και θα διεκδικήσετε κάποια πράγματα που θέλετε.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανταγωνισμός θα γίνει μεγαλύτερος στην δουλειά σας και εσείς θα πρέπει να είστε πιο υπεύθυνοι και συνεργάσιμοι. Νέα δεδομένα θα αρχίζουν να ισχύουν τα οποία θα απαιτήσουν αυξημένη προσοχή. Η ανανεωμένη εμφάνιση σας θα παίξει έναν ακόμα θετικό ρόλο στον έρωτα και στην αναζήτηση ενός νέου συντρόφου. Θα πάρετε τελικές αποφάσεις για νέα ξεκινήματα και θα εξετάσετε με λεπτομέρεια κάθε παράμετρο προτού καταλήξετε σε κάποιο αποτέλεσμα.





ΙΧΘΥΣ
Στα επαγγελματικά σας θα αλλάξουν πολλά και θα μπορέσετε να φέρετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε, χωρίς να απογοητευτείτε. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και την απαραίτητη αισιοδοξία που θα βοηθήσει τις σχέσεις σας. Οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας κατανοήσουν. Προσπάθειες που θα ξεκινήσετε τώρα θα σας δώσουν θετικά αποτελέσματα γι’ αυτό μην απογοητεύεστε εύκολα και κυνηγήστε τους στόχους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου