11 Απριλίου 2011

Εβδομαδιαίες προβλέψεις



                                                                 11 έως 17 Απριλίου 2011

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι παθιασμένη για την ερωτική σας ζωή αλλά με λίγα σκαμπανεβάσματα. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή είναι καλή στιγμή να ψάξετε για μια σωστή επιλογή συντρόφου. Κρυφοί έρωτες έρχονται στο προσκήνιο ωστόσο, κάποιες ιδέες σας μπορεί να μην εναρμονίζονται με των άλλων ατόμων γύρω σας. Ελέγξτε την υψηλή ενεργητικότητα σας που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Η εργασία σας θα είναι υπό πίεση και θα αγχώνεστε επειδή δεν θα υπάρχει εναλλακτική λύση. Παρόλα αυτά θα είναι μία ιδιαίτερα ευχάριστη και γεμάτη εβδομάδα, και θα θέλετε να σταθεροποιηθείτε και γι ‘αυτό, θα αναζητήσετε νέες επιλογές.
Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθεί η ενέργεια σας στο να κάνετε νέα σχέδια στο χώρο της εργασίας σας. Αν και ο ρυθμός σας μπορεί να επιταχυνθεί και την τελευταία στιγμή να κάνετε κάποιες προσθήκες οι οποίες θα σας προβληματίσουν λίγο, θα συνειδητοποιήσετε που στέκεστε στο επάγγελμα σας και τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για σας. Ξαφνικά θα βρεθείτε στο προσκήνιο και θα δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα εισπράξετε την αποδοχή των άλλων. Μια ξαφνική ευκαιρία ή κάποια μορφή βοήθειας σε σχέση με την καριέρα σας ή το σπίτι σας ή θέματα ιδιοκτησίας, θα μπορούσαν να είναι μέρος της εικόνας αυτής της εβδομάδας.





ΤΑΥΡΟΣ
Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας και η οποία θα διευρύνει τη φαντασία σας. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές πάνω στις προσωπικές πεποιθήσεις σας. Θα συμβεί ένα γεγονός που θα απαιτήσει από εσάς να αναλάβετε κάποιες ευθύνες και να δείξετε την υπεύθυνη πλευρά σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας, ιδίως, εάν σχετίζεται με μακρινούς τόπους ή το εξωτερικό. Είναι επίσης δυνατό να λάβετε χρήματα από το σπίτι σας ή από ακίνητα. Οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια ή ασφαλιστήρια συμβόλαια θα είναι επωφελείς. Αποφύγετε να επενδύσετε τώρα σε μετοχές.
Η αισθηματική σας ζωή θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Ο αισθησιασμός σας θα είναι αυξημένος αλλά θα πρέπει να τροφοδοτηθεί στην σωστή κατεύθυνση. Διαφορετικά, μπορεί να χαλάσει κάτι πολύ ωραίο που υπάρχει τώρα στην ζωή σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα περιμένετε πολλά πράγματα από τον σύντροφο σας. Προσέξτε την παρορμητικότητα σας η οποία ενδεχομένως να ενισχύσει τα προβλήματα. Η σωστή ρύθμιση των καταστάσεων και η υπομονή είναι το κλειδί για την ευτυχία σας τώρα.





ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα όλη η προσοχή σας θα στραφεί στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Θα αναρωτιέστε αν δίνετε κάποια πράγματα στον εαυτό σας. Η περιπετειώδης πλευρά σας βγαίνει τώρα προς τα έξω, αλλά θα πρέπει να προσέχετε. Στην εργασία σας θα είστε ευέλικτοι και θα τα βγάλετε πέρα με τις ευθύνες σας. Θα εργαστείτε ομαδικά και θα συμμετέχετε σε επαγγελματικές εκδηλώσεις. Θα δυσκολεύεστε όσον αφορά τον χειρισμό της καθημερινής ρουτίνας στη δουλειά σας, η στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι ανώτεροι σας θα είναι αυστηροί μαζί σας και θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να τους ευχαριστήσετε. Η υπεύθυνη στάση σας θα λύσει πολλά εμπόδια.
Είναι καιρός να εστιάσετε την ενέργεια σας προς την σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Είναι επίσης δυνατό να υπάρξουν εμπόδια στην απόκτηση χρημάτων ή κάποιες προσπάθειες σας να πάνε χαμένες. Να είστε σταθεροί αλλά να κρατήσετε ήπιους τόνους. Οποιαδήποτε παρόρμηση θα λειτουργήσει εις βάρος των συμφερόντων σας. Αποφύγετε κάθε είδους οικονομικές επενδύσεις. Στην αισθηματική σας ζωή ο ρομαντισμός επεκτείνεται. Θα είστε πρόθυμοι και ανοιχτοί προς τις καινούργιες γνωριμίες. Είναι δυνατό να βρείτε τον έρωτα και την αγάπη κάτω από περίεργες συνθήκες.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στις στενές σχέσεις σας και σε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς. Η προσοχή σας θα στραφεί στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και στο πόσο οικεία και άνετα αισθάνεστε μαζί τους. Είναι επίσης η κατάλληλη χρονική περίοδος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με όσα άτομα είστε τώρα σε απόσταση. Θα έχετε το θάρρος να αφήσετε πίσω σας ό, τι δεν σας ωφελεί πλέον και θα αναζητήσετε την ελευθερία σας. Τώρα θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα εργάζεστε δραστήρια. Θα καταφέρετε να προωθήσετε τους στόχους σας τώρα ενώ οι ανώτεροι και οι συνάδελφοι σας θα εκτιμήσουν την εργασία σας.
Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμό σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά κάποιο άτομο ανώτερο από εσάς ή κάποιον συνάδελφο σας. Θα είστε πρόθυμοι να αναλάβετε και να φέρετε εις πέρας τις προκλήσεις και να επιλύσετε τα προβλήματα. Είναι μία καλή στιγμή για να απολαύσετε υπέροχες και χαρούμενες στιγμές με τους φίλους σας ή να συμμετάσχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα σας ωφελήσουν να βρείτε την αγάπη, αν είστε μόνοι. Οι ευθύνες που θα έχετε μπορεί να περιορίσουν την εκδήλωση των συναισθημάτων. Θα είστε σε θέση να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας αν είστε ευέλικτοι και ανοικτοί σε νέες ιδέες.





ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή όσον αφορά τα οικονομικά σας. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματος σας, ιδίως σε θέματα ακινήτων. Είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση ορισμένων από τα χρέη σας. Μπορεί να είστε αναγκασμένοι να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό. Ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε οικονομική υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονική περίοδος για όσους είστε μόνοι και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να συναντηθείτε με ένα άτομο που να είναι συμβατό με το γούστο σας. Η αισθηματική σας ζωή θα τραβήξει τώρα την προσοχή σας.
Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε σε θέματα που σας απασχολούν τελευταία, καθώς και στην ανάπτυξη της αυτοκυριαρχίας σας. Μπορεί να έχετε τώρα αυξημένη διαίσθηση όσον αφορά την κατανόηση των άλλων καθώς και τα εσωτερικά κίνητρα τους. Τώρα τονίζονται όλων των ειδών οι σχέσεις είτε πρόκειται για αισθηματικές είτε επιχειρηματικές τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε σε όλα τα επίπεδα και να βρείτε μια ισορροπία και να κάνετε συμβιβασμό και διαπραγματεύσεις. Κάποιες αλλαγές που θα κάνετε θα σας ικανοποιήσουν και θα ξεκινήσουν με επιτυχία.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η ροή του εισοδήματος σας θα είναι αργή αλλά σίγουρη και σταθερή. Νέες επιχειρηματικές συναλλαγές και ιδιαίτερα με χώρες του εξωτερικού θα ανθίσουν τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι επικοινωνίες ευνοούνται καθώς και οι νέες συνεργασίες. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας η αγάπη και ο έρωτας θα σας αποζημιώσουν. Αν είστε μόνοι, τότε αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη για νέες γνωριμίες. Αν είστε με κάποιο άτομο τότε αυτή η εβδομάδα σας υπόσχεται στενές σχέσεις με τον σύντροφο σας. Θα είστε τώρα πρακτικοί και ρεαλιστικοί και θα βρίσκετε ευχαρίστηση στα απλά πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι.
Θα κάνετε τώρα μία γενική αξιολόγηση και απολογισμό. Θα έχετε κάποια δυσαρέσκεια λόγω των συνθηκών της ζωής σας και θα θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα. Αποφύγετε να κατηγορείτε τους άλλους για τη δική σας συναισθηματική κατάσταση. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε την έντονη συναισθηματική ενέργεια που έχετε στο να κάνετε θετικές αλλαγές στη καθημερινή ρουτίνα σας. Κάντε κάτι για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας και οτιδήποτε σας είναι ενοχλητικό. Στη δουλειά σας, μπορεί να αισθάνεστε ότι τα καθήκοντα σας πολλαπλασιάζονται και ότι ο χρόνος είναι λίγος για την εκπλήρωση τους.





ΖΥΓΟΣ
Στα οικονομικά σας αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα και θα έχετε ισορροπία σχετικά με την ροή του εισοδήματος σας στην εργασία σας. Αναμένεται να έχετε παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια. Τα αμοιβαία κεφάλαια, οι μετοχές και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα είναι επωφελή για σας. Τώρα θα είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα σας. Μια καλή στιγμή για τον έρωτα και την αγάπη, καθώς επεκτείνετε ο μαγνητισμός σας. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα μέσα από τον χώρο των φίλων σας ή σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση. Η επιθυμία σας για έρωτα θα αυξηθεί. Αν είστε με κάποιο άτομο, θα είστε τώρα πιο κοντά μεταξύ σας καθώς η παθιασμένη πλευρά σας τονίζεται.
Τώρα θα μπορείτε να καταλάβετε τους γύρω σας και να έχετε χαρούμενες στιγμές. Γενικά η καλή σας διάθεση και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σας κάνουν να περνάτε ευτυχισμένες στιγμές. Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στις οικογενειακές σας ευθύνες και θα ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Θα θέλετε να διασκεδάσετε, όμως, οι ευθύνες και οι φιλοδοξίες σας στη ζωή μπορεί να έχουν επισκιάσει την ανάγκη σας να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για όλα όσα θέλετε να κάνετε, αλλά χωρίς να εκφραστείτε δημιουργικά, απλά δεν θα αισθάνεστε πλήρεις.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από οικονομικής απόψεως, αυτή η εβδομάδα θα είναι ωφέλιμη για σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Οι επενδύσεις κάθε είδους θα πρέπει να αποφεύγονται για αυτή την εβδομάδα. Στην εργασία σας, αυτή είναι μια στιγμή που θα είστε πιο αφοσιωμένοι και επικεντρωμένοι. Θα πρέπει να αναπτύξετε περισσότερη υπομονή και οργάνωση και να απομακρύνετε οτιδήποτε σας αγχώνει προκειμένου τα πράγματα να λειτουργήσουν ομαλά. Αυτή είναι μία ιδιαίτερα καλή στιγμή για τους ελεύθερους επαγγελματίες και όσους συσχετίζεστε με τα μέσα ενημέρωσης ή όσους είστε καλλιτέχνες.
Αυτήν την εβδομάδα θα επιζητάτε την διασκέδαση με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Εάν είστε ερωτευμένοι τότε θα αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Θα νιώσετε το βάθος των σχέσεων σας. Επιπλέον, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας τότε θα σκεφτείτε για την ύπαρξη και τη σημασία της στη ζωή σας. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να πάρετε ευχαρίστηση στο έπακρο από το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι οικογενειακές σας ευθύνες θα τραβήξουν την προσοχή σας.




ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα κάνετε επισκέψεις σε φίλους ή θα διασκεδάσετε πολύ. Θα σκέπτεστε πολύ την καριέρα σας ή την κοινωνική σας αναγνώριση. Θα υπάρξει μια ώθηση για να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, να αυξήσετε τη φήμη σας και να εργάζεστε περισσότερο από πριν. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας και να κάνετε νέα επαγγελματικά σχέδια ακολουθώντας μία στρατηγική. Θα υπάρξει ανάπτυξη νέων ιδεών ή να κάνετε κάτι που δεν το είχατε κάνει πριν. Θα θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να επιφέρετε μια αλλαγή προκειμένου να βελτιώσετε τα χρήματα σας.
Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει τώρα, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες αντιξοότητες. Προσέξτε γιατί ενδεχομένως να έχετε κάποιες συγκρούσεις και να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις κάνοντας λίγο θολό το τοπίο. Θα έχετε βοήθεια από τους συνεργάτες σας. Ο καλύτερος τρόπος για να σας εκτιμήσουν και να σας υποστηρίξουν είναι να μειώσετε τον ανταγωνισμό και την ζήλια, για να υπάρχει αρμονία. Θα υιοθετήσετε νέες ιδέες στο χώρο εργασίας σας για να επιφέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε οι οποίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα ετοιμαστείτε για έκτακτες δαπάνες γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές. Εν τούτοις, αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος για κερδοσκοπία ή να επενδύσετε τα χρήματα σας σε μετοχές. Θα πρέπει να θέσετε τα όρια σας σε σχέση με τους συναδέλφους σας. Θα μπορέσετε να συζητήσετε τις ιδέες σας και να θέσετε τις νέες προτάσεις σας. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναταραχές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε λοιπόν τις συγκρούσεις.
Μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα για τη θέσπιση νέων σχέσεων. Καλή στιγμή για όσους είστε μόνοι γιατί θα έχετε την τύχη να συναντήσετε το πρόσωπο της επιλογής σας. Ωστόσο, νέες σχέσεις που διαμορφώνονται αυτή την στιγμή μπορεί να μην είναι και τόσο σταθερές. Αυτή την εβδομάδα η ζωτικότητα σας θα είναι χαμηλή και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Στη δουλειά σας, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα χρειαστεί να διερευνήσετε κάποια πράγματα από το πρόσφατο παρελθόν. Θα επιδιώξετε την επέκταση στην εργασία σας και θα αναζητήσετε νέες ευκαιρίες.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θετική χρονική περίοδος για τα οικονομικά σας και για την επίλυση των χρεών σας καθώς επίσης για να ξεκινήσετε νέα και βελτιωμένα χρηματοδοτικά σχέδια. Δώστε παραπάνω προσοχή στην αισθηματική σας ζωή γιατί οι υφιστάμενες σχέσεις σας μπορεί να έρθουν σε ρήξη. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Θαμμένα συναισθήματα και εσωτερική ένταση μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια εκεί που δεν το περιμένετε. Καλό είναι να χειριστείτε τα ζητήματα που σας απασχολούν με τόλμη και διπλωματία και όχι να τα θάψετε μέσα σας.
Αυτή την εβδομάδα θα επικρατήσουν δύσκολες συνθήκες στη δουλειά σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να αναλάβετε δράση. Οι αλλαγές είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη. Έτσι αν συναντήσετε οποιαδήποτε καλή ευκαιρία, μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας σας είναι απαραίτητες για σας τώρα. Είναι πιθανό να υπάρξει περισσότερη δράση, κίνηση, επαφή και επικοινωνία με τους συναδέλφους σας τώρα. Μην προσπαθήσετε να επισπεύσετε τις εργασίες σας γιατί εκείνο που θα μπορέσετε να πετύχετε είναι να αναδείξετε κακή ποιότητα όσον αφορά τα έργα σας και απογοήτευση.





ΙΧΘΥΣ
Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα κάνετε αρκετές βελτιώσεις στην ζωή σας. Θα επικεντρωθείτε στην εργασία σας, καθώς και στη βελτίωση της. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιδείξετε τις ικανότητες σας, να οργανωθείτε και να έχετε ευημερία. Είναι καιρός να επιφέρετε τις αναγκαίες βελτιώσεις στην καθημερινή εργασία σας. Είναι η πιο έντονη χρονική περίοδος για σας όπου θα επιδιώκετε την τελειότητα και θα βελτιώσετε την σημερινή κατάσταση που επικρατεί. Τα οικονομικά σας αναμένεται να αυξηθούν, αλλά σταδιακά. Η εντυπωσιακή ενεργητικότητα σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε τους οικονομικούς στόχους σας. Θα κάνετε σχέδια που θα επιφέρουν σταθερότητα. Καλή στιγμή για κερδοσκοπία.
Θα γίνετε λίγο πιο υλιστές τώρα. Εκείνο που θα έχετε στο μυαλό σας είναι να κάνετε ό, τι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των οικονομικών στόχων σας. Θα αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας. Προσέξτε περισσότερο τις συγκρούσεις με τους άλλους για θέματα οικονομικά. Θα αισθάνεστε κάπως δυσαρεστημένοι με την παρούσα κατάσταση της σχέσης σας. Βαθιά συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια. Κάτι που θα ακούσετε ενδεχομένως να σας ενοχλήσει. Είναι μια στιγμή που θα έχετε συναισθηματική φόρτιση. Το καλύτερο πράγμα είναι να περιμένετε και να μην δράσετε βιαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου