22 Ιουνίου 2011

H Kim Kardashian κάνει διακοπές σε εξοτικό νησί

Διακοπές στα Μπόρα-Μπόρα πριν το γάμο




Λίγες μέρες πριν τον γάμο τους, η Kim Kardashian και ο Kris Humphries αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο… έξω και να κάνουν διακοπές.

Το ζευγάρι ακολούθησε την οικογένεια της Kardashian στα νησιά Μπόρα Μπόρα προκειμένου να περάσει ένα υπέροχο σαββατοκύριακο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Kris ακολουθεί την οικογένεια της Kim σε διακοπές καθώς μέχρι πριν λίγο καιρό είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του στο NBA. Όσο για το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και… ξέφυγε αρκετές φορές από την υπόλοιπη παρέα.
Μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό Us, η 30χρονη Kim τόνισε πως: « Η οικογένεια για μένα είναι πολύ σημαντική».
Στο ίδιο νησί μαζί με το ζευγάρι ήταν όλη η οικογένεια Kardashian καθώς βρίσκονταν η μητέρα της Kris Jenner, ο πατριός της, Bruce Jenner, η μεγαλύτερη αδελφή της Kourtney μαζί με τον σύντροφο της Scott Disick και τον 18 μηνών γιο τους, Mason.
Λίγες μέρες πριν τον γάμο τους, η Kim Kardashian και ο Kris Humphries αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο… έξω και να κάνουν διακοπές.Το ζευγάρι ακολούθησε την οικογένεια της Kardashian στα νησιά Μπόρα Μπόρα προκειμένου να περάσει ένα υπέροχο σαββατοκύριακο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Kris ακολουθεί την οικογένεια της Kim σε διακοπές καθώς μέχρι πριν λίγο καιρό είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του στο NBA.
Όσο για το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και… ξέφυγε αρκετές φορές από την υπόλοιπη παρέα.Μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό Us, η 30χρονη Kim τόνισε πως: « Η οικογένεια για μένα είναι πολύ σημαντική». Στο ίδιο νησί μαζί με το ζευγάρι ήταν όλη η οικογένεια Kardashian καθώς βρίσκονταν η μητέρα της Kris Jenner, ο πατριός της, Bruce Jenner, η μεγαλύτερη αδελφή της Kourtney μαζί με τον σύντροφο της Scott Disick και τον 18 μηνών γιο τους, Mason.
Πηγή: i-Live.gr / Newsbomb
e-zwdia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου