9 Απριλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 9 Aπριλίου 2011



ΚΡΙΟΣ

Υπερασπισθείτε σήμερα τα συμφέροντα σας αφού νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για να δικαιωθείτε. Οργανώστε μια κοντινή απόδραση τις μέρες αυτές με το πρόσωπο που αγαπάτε για να βρεθείτε οι δύο σας και να χαρείτε τον έρωτα και το πάθος σας. Έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά θα βγείτε νικητές και θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Στα οικονομικά σας προσέξτε μην αρχίσετε τα έξοδα και τις αγορές, γιατί στο τέλος θα έχετε πρόβλημα.




ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε έξυπνα για κάποια ζητήματα που σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Προγραμματιστείτε και κινηθείτε με μεθοδικότητα αφήνοντας τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε. Έχετε αρκετή δύναμη μέσα σας για να πάρετε αποφάσεις στο πώς θα κινηθείτε στο μέλλον αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν μέσα στις σχέσεις σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει τώρα στην πραγμάτωση των στόχων σας.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα στους στόχους σας και αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν. Διασκεδάστε, αλλά αποφύγετε τις οικογενειακές τεταμένες σχέσεις. Χρειάζεστε ξεκούραση και ψυχαγωγία. Περιορίστε τρεχάματα και υποχρεώσεις και κάντε ό, τι σας δίνει χαρά και εκτονώνει τις εντάσεις. Πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας ενθαρρύνουν στην οικονομική σας ανασυγκρότηση και στις εξοφλήσεις των υπαρχουσών εκκρεμοτήτων σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια άτομα θα σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση και θα νιώσετε καταπιεσμένοι συναισθηματικά. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι και οι καλύτερες καθώς βιώνετε μια δύσκολη περίοδο που θα είναι όμως προσωρινή. Δείξτε τη καλή συμπεριφορά σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα χρειαστεί τώρα να παραμείνετε για λίγο πίσω από το προσκήνιο, ενώ παράλληλα καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.





ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και μην τα αφήνετε να σας ταλαιπωρούν και να διαιωνίζονται. Φροντίστε τώρα να εκφράσετε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αυτό το διάστημα είναι περίοδος ευκαιριών αρκεί να τις χειριστείτε καλά. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε καλά, και θα έχετε προτάσεις, καινούργια ξεκινήματα και υλοποίηση σχεδίων που φέρνουν επιτυχία. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και αποφύγετε να μελαγχολείτε περνώντας ευχάριστα.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας αν θέλετε να νιώσετε ευτυχισμένοι και καλυμμένοι συναισθηματικά. Η θετική σας σκέψη, σας οδηγεί στην πραγματοποίηση των προσωπικών σας επιδιώξεων. Οι επιτυχίες που έχετε σημειώσει ενισχύουν το ηθικό σας. Αντλώντας δύναμη από τον εαυτό σας, αναθεωρείτε κάποιες αντιλήψεις που σας εμπόδιζαν. Θα δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό πάνω στην δουλειά αφού θέλετε να αυξήσετε κι άλλο τα εισοδήματα σας.





ΖΥΓΟΣ
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες θα έχετε μπερδέματα και ανατροπές. Θα διευρύνετε τον κύκλο σας με σημαντικές γνωριμίες που θα σας στηρίξουν στην προώθηση των σχεδίων σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε, θέλοντας να κάνετε έναν απολογισμό για τα υπέρ και τα κατά της ερωτικής σας σχέσης. Θα υπάρξουν τώρα συναισθηματικές μεταπτώσεις στον εργασιακό σας χώρο.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αφήσετε κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας σας να σας χαλάσει τη διάθεση. Τώρα θα επιδιώκετε την ανεξαρτησία σας και θα ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Θα πρέπει να καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας λύνοντας παρεξηγήσεις που υπήρχαν. Αν δεν είστε αντικειμενικοί δεν θα πάρετε την σωστή απόφαση. Θα ξοδέψετε χρήματα τώρα για διασκεδάσεις.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να είστε προνοητικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Άτομα με επαγγελματική ισχύ είναι κοντά σας και στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και περάστε καλά προσπαθώντας να αποβάλλετε για λίγο το άγχος και τα προβλήματα που σας βασανίζουν. Οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή παλιά σας σχέδια αφού τα συζητήσετε πρώτα με τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες έντονες συναισθηματικές καταστάσεις μπορούν να αποβούν θετικές για σας αρκεί να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Κάποιο πρόβλημα δικού σας ατόμου μπορεί να σας προβληματίσει ενώ θα επιβαρυνθείτε οικονομικά ή ψυχολογικά. Τα ζητήματα που σας απασχολούν είναι πολλά και θα νιώσετε την ανάγκη να τα επιλύσετε. Οργανώστε τις κινήσεις σας χωρίς όμως να φτάσετε στα άκρα. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσείς θέλετε.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας για να μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις σε προβλήματα που σας βασάνιζαν για καιρό. Στην ερωτική σας ζωή θα περάσετε μια κρίση με την σύντροφο σας και θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια. Εκφράστε ανοιχτά τα πιστεύω σας με σκοπό να ξεκαθαρίσετε το αρνητικό τοπίο που υπάρχει. Προσπαθήστε τα οικονομικά σας να τα κρατήσετε σε μια ισορροπία και αποφύγετε τις σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας.





ΙΧΘΥΣ
Στα αισθηματικά σας θα συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για τη σχέση σας. Σκεφτείτε με μεγάλη προσοχή. Αποφύγετε τις αντιθέσεις με κάποιους ανθρώπους. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες και για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με απώτερο σκοπό την επέκταση στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Κάποια γεγονότα θα σας επιφέρουν αναστάτωση και θα σας αναγκάσουν να κάνετε υποχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου