Υλικά:
- 6-7 κολοκυθάκια
- 5-6 πατάτες
- 250-300gr κιμά
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κόκκιν
- 2 κρεμμύδια
- Μανιτάρια κονσέρβα σε φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- Παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
- Μερικές φέτες τυρί gouda
Εκτέλεση:Σοτάρω σε λίγο ελαιόλαδο τον κιμά , τις πιπεριές,, τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και προσθέτω αλάτι και πιπέρι.
Εν τω μεταξύ κόβω τα κολοκυθάκια και τις πατάτες σε ροδέλες και τα βάζω σε μια γάστρα. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα και κεφαλοτύρι και ανακατεύω. Στρώνω από πάνω το μίγμα με τον κιμά, προσθέτω και την κρέμα γάλακτος, κλείνω τη γάστρα και ψήνω για 1 ½ ώρα στους 180οC. Μετά ανοίγω το καπάκι, στρώνω τις φέτες gouda από πάνω και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλη ½ ώρα περίπου.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου