16 Απριλίου 2011

Ζώδια και Σεξουαλικότητα


ΚΡΙΟΣ

Δίνει μεγάλη ενεργητικότητα και παρορμητικότητα και πολλές φορές ξεροκεφαλιά. Ο Κριός θέλει να είναι πάντα πρώτος και το σεξ είναι καλύτερο όταν γίνεται αυθόρμητα και χωρίς περιορισμούς και παίρνει αυτός την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτοί οι άνθρωποι λιώνουν στην ιδέα ότι ο σύντροφος τους είναι αγνός και αθώος. Κάποιοι ερεθίζονται όταν υπάρχει ανταγωνισμός και κόντρες. Το κεφάλι τους είναι η ερωτογενής τους ζώνη, τους αρέσει να τους αγγίζετε το πρόσωπο ή να τους ανακατεύετε τα μαλλιά ιδιαίτερα όταν κάνετε έρωτα. Είναι εγωιστές και γρήγοροι στο κρεβάτι. Είναι ανυπόμονοι και δεν τους αρέσουν και τόσο τα ερωτικά παιχνίδια αλλά προτιμούν να μπουν κατευθείαν στην πράξη. Σαν εραστές είναι ειλικρινείς και ενθουσιώδεις, στον τρόπο έκφρασης της σεξουαλικότητας τους και πάντα πιστοί όταν ο σύντροφος τους, τους καλύπτει σεξουαλικά. Οι επιθυμίες τους είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Όταν τα άλλα ζώδια αφυπνίζονται από τον ρομαντισμό της στιγμής, τόσο οι άντρες όσο κι οι γυναίκες, ερεθίζονται βλέποντας τον  σύντροφο τους. Αυτά τα άτομα αισθάνονται ζωντανά μόνο όταν έχουν πάντα ένα άτομο το οποίο επιθυμούν ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σεξουαλική έκφραση αυτών των ατόμων περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις. Το άγγιγμα και η όσφρηση είναι σημαντικοί παράγοντες γιαυτούς τους εραστές. Είναι πολύ σεξουαλικοί και με την σεξουαλική πράξη ανεβαίνουν ψυχολογικά και δίνουν τα πάντα στον σύντροφο τους. Δεν έχουν αυθορμητισμό ή ποικιλία αλλά είναι σταθεροί και προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους. Η αποχή από το σεξ είναι εξαιρετικά δύσκολη για κάποιο άτομο που ανήκει στον Ταύρο. Γιαυτό πάντα θέλουν να έχουν στην ζωή τους έναν ερωτικό σύντροφο. Η σεξουαλική διέγερση κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης διαρκεί πολύ και είναι σταθερή. Αν και από την φύση τους είναι υπομονετικοί, το στυλ τους είναι φυσικό και απλό, και δίνοντας λογικό περιεχόμενο στην ερωτική πράξη, θα εξυπηρετούσε στο να δημιουργήσετε σύγχυση σε έναν Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άτομα αυτά αρέσκονται στο να μιλάνε κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης γιατί το σεξ είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι γιαυτούς. Η ομιλία τους εξιτάρει και τους αρέσει πολύ να φιλάνε. Τους αρέσει η ποικιλία και η εναλλαγή των ρόλων στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι πολύ ευχάριστοι και δείχνουν να χαίρονται με το παραμικρό που θα τους προσφέρεται. Για σας μια διανοητική συζήτηση μπορεί να διακόψει την ερωτική πράξη, αλλά γιαυτούς είναι ένα παρατεταμένο ερωτικό παιχνίδι. Προσπαθούν πολύ στο να δώσουν ότι μπορούν στον σύντροφο τους και είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και περίεργοι όσον αφορά τον τρόπο της σεξουαλικής τους έκφρασης .Όμως τα άτομα αυτά δεν είναι ακόλαστοι και αχαλίνωτοι εραστές. Η τάση των Διδύμων να σκέφτονται πολύ φέρνει στην επιφάνεια όλα τα »αλλά» και τα »εάν» γύρω από το σεξ. Δεν καθοδηγούνται από τις επιθυμίες τους αλλά από διανοητική διέγερση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι από τους πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς εραστές. Όταν δεν είναι κακόκεφοι, είναι πολύ ρομαντικοί και αισθησιακοί. Αρέσκονται σε ερωτικά παιχνίδια υποταγής και να είστε λίγο επιθετικοί αλλά πρέπει να είναι σίγουροι ότι τους αγαπάτε και είστε δεμένοι μαζί τους. Κάποιοι ερεθίζονται με την ιδέα ότι ενδεχομένως και να συλλάβουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης ή απλά και μόνο ότι ανήκετε ολοκληρωτικά σε αυτούς, ψυχή και σώμα. Οι άντρες έλκονται από την θηλυκότητα της γυναίκας και οι γυναίκες από την αρρενωπότητα του άντρα, τουλάχιστον στην φαντασία τους. Δεν θα σας αναφέρουν ποτέ τι είναι αυτό που τους διεγείρει σεξουαλικά ή τι είναι αυτό που τους απωθεί αλλά ελπίζουν να το μαντέψετε μόνοι σας. Ο τρόπος που εκφράζονται σεξουαλικά είναι γλυκός, ευαίσθητος και ήρεμος.

ΛΕΩΝ

Οι φαντασιώσεις τους συχνά περιλαμβάνουν την αφοσίωση και την προσοχή που έχουν ανάγκη να τους δείξετε. Ερεθίζονται όταν ο εραστής τους, τους μεταχειρίζεται ως βασιλείς. Αν και ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους στο κρεβάτι, στην ουσία θέλουν να ικανοποιήσουν πάνω απ όλα τον εαυτό τους. Η περηφάνια που έχουν, τους ωθεί στο να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι και να εισπράξουν τα »μπράβο». Προτιμούν έναν εραστή τον οποίον μπορούν να επιδείξουν. Είναι πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες αλλά ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει να το δείξουν. Παίζουν ψυχολογικά παιχνίδια ξανά και ξανά και οι περισσότεροι απαιτούν τον κόσμο όλο από τον σύντροφο τους κι αυτό γιατί αυτή είναι η απόδειξη της αγάπης του γιαυτούς. Επιδεικνύουν την δύναμη τους όταν πρόκειται να αγαπήσουν ή να κάνουν έρωτα γιατί θέλουν να εντυπωσιάσουν τον εραστή τους. Δεν σας θέλουν βέβαια υπηρέτη τους αλλά και να αναλαμβάνεται πρωτοβουλίες στη σχέση σας. Είναι δύσκολο γιαυτά τα άτομα να διαχωρίσουν την αγάπη από το σεξ. Ακόμα και οι πιο τολμηρές ερωτικές φαντασιώσεις τους εμπεριέχουν τρυφερότητα και στοργή. Μπορεί μερικές φορές να γίνουν ανυπόμονοι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους αλλά θα εκτιμήσετε την ευθεία συμπεριφορά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως τους ενδιαφέρει η υγιεινή γύρω από το σεξ. Το σεξ γιαυτούς είναι μια σωματική λειτουργία η οποία είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του οργανισμού και την υγεία. Οι εντάσεις της καθημερινότητας εκτονώνονται διαμέσου του σεξ. Ερεθίζονται με άτομα που περνούν απαρατήρητα και στην ιδέα ότι θα τους υπηρετήσετε. Θέλουν τον εραστή τους απλό και τρυφερό. Τους αρέσει να κάνουν μικρά πράγματα για σας, ειδικά όταν καταλαβαίνουν ότι τους εκτιμάτε. Είναι λίγο ανασφαλείς όσον αφορά το σώμα τους γιαυτό και χρησιμοποιούν τρόπους για να σας τραβήξουν την προσοχή εκεί που θέλουν αυτοί. Σέβονται αυτά που σας αρέσουν κι αυτά που απεχθάνεστε και επικεντρώνονται εκεί που θέλετε εσείς. Είναι πολύ επιλεκτικοί και δεν είναι τόσο ιδιότροποι όσο φαίνονται. Τους αρέσουν οι ατέλειες και αισθάνονται υπέροχα όταν ο εραστής τους επιζητά φροντίδα. Θα σας προσφέρουν την αμέριστη προσοχή τους, αλλά θα καταπιέσουν τις φαντασιώσεις τους. Είναι όμως περίεργοι στο σεξ αλλά δεν ξεφεύγουν ποτέ. Το ζώδιο της Παρθένου έχει παρεξηγηθεί αρκετά και δεν είναι τόσο ιδιότροποι όσο τους αποκαλούν αλλά είναι εγκεφαλικοί και επιθυμούν να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους.
.


ΖΥΓΟΣ

Έντονη τρυφερότητα και φροντίδα τους διακρίνει αλλά μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα προκλητικοί. Η ανάγκη τους για ισορροπία και τελειότητα στις σχέσεις τους μπορεί να εκδηλωθεί σε λάθος στιγμές. Στον ερωτικό τομέα θέλουν τα πάντα να είναι ισορροπημένα. Τους αρέσει τα πράγματα να είναι δίκαια και έχουν μεγάλη ανάγκη για αλλαγή και ανάπτυξη της σεξουαλικής τους έκφρασης. Δίνουν στον έρωτα, αλλά περιμένουν να πάρουν εξίσου το ίδιο σε αντάλλαγμα. Για να είναι πάντα ευτυχισμένοι οι εραστές τους θα πρέπει να ξέρουν ότι θα πρέπει να είναι ευγενικοί, τίμιοι και περιποιημένοι. Γίνονται λίγο περίεργοι όταν έρθει η ώρα της ερωτικής συνεύρεσης. Κάντε τους ευτυχισμένους και θα έχετε έναν σύντροφο που θα νοιάζεται για σας και τις ανάγκες σας. Αυτά τα άτομα μπορούν να γοητεύσουν όποιον θέλουν μόνο όταν το θέλουν οι ίδιοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σεξουαλικότητα του είναι λίγο περίεργη και σύνθετη. Μοιράζονται τα έντονα πάθη τους και τις σεξουαλικές τους επιθυμίες με τον σύντροφο τους αλλά η έκφραση τους ποικίλει ανάλογα με τον χαρακτήρα τους και το κοινωνικό τους επίπεδο. Σε κάποιους αρέσει η δύναμη και έλκονται από οτιδήποτε είναι εκκεντρικό και θέλουν να σπάσουν τα ταμπού κάνοντας οτιδήποτε προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Σε άλλους πάλι, αρέσει να ασκούν πλήρη έλεγχο και γίνονται συγκρατημένοι και απρόσιτοι και δίνουν μόνο όταν καταλάβουν ότι ο σύντροφος τους το αξίζει πραγματικά. Οποιαδήποτε όμως και να είναι η φύση τους, υπόσχονται πίστη και είναι πολύ ερωτικοί. Είναι προκλητικοί αλλά μυστικοπαθείς. Οι περισσότεροι δεν φιλάνε πολύ, ούτε μιλάνε. Το σεξ είναι μια ιδιωτική και προσωπική υπόθεση γιαυτούς, αλλά η φαντασία τους τρέχει….

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτά τα άτομα είναι ευθείς και διαθέσιμοι πάντα στον ερωτικό τομέα, και εκφράζουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Έχουν μία ειλικρίνεια και μια αθωότητα, και τους αρέσει να διασκεδάζουν στο κρεβάτι. Γελάνε και είναι παιχνιδιάρηδες, και αυτό τους ευχαριστεί πολύ. Είναι λίγο εγωιστές στο σεξ και πάντα θέλουν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, πολλές φορές με επιτακτικό τρόπο. Τους αρέσουν πολύ τα παιχνίδια αρκεί να μην αναλώνουν πολύ χρόνο σε αυτά. Δεν έχουν τόσο υπομονή με τους εραστές οι οποίοι τους εξαντλούν, ή τους εκδηλώνουν έντονο ρομαντισμό ή σοβαρότητα στο κρεβάτι. Ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε αυτά τα άτομα σεξουαλικά είναι απλά να συνευρίσκεστε και να μιλάτε για το σεξ μετά την ερωτική πράξη. Θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα….
.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για αυτά τα άτομα η απευθείας ερωτική πράξη είναι ότι καλύτερο μπορούν να έχουν. Οι Αιγόκεροι φημίζονται να έχουν έλξη σε πιο έμπειρους συντρόφους ή ακόμα σε μεγαλύτερους σε ηλικία. Προτιμούν δυνατούς, επιβλητικούς εραστές που γνωρίζουν τα πάντα…ή τους επιβάλλονται…κατά κάποιον τρόπο. Είναι όμως αναγκαία γιαυτούς η διακριτικότητα.
Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και αυτό φαίνεται στην ερωτική του ζωή γιατί δεν δείχνει τόσο ρομαντισμό κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Είναι ευχαριστημένος με την αρμονική συνύπαρξη, ενώ η ποικιλία είναι λιγότερο σημαντική από την ασφάλεια στην σεξουαλική του έκφραση. Επομένως η σεξουαλικότητα του είναι βαθιά και ισχυρή. Είναι πολύ μυστικοπαθείς όσον αφορά την σεξουαλική τους ζωή και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να μάθει τα μυστικά της ιδιωτικής τους ζωής Αν και μερικές φορές θέλουν οι άλλοι να γνωρίζουν τις προτιμήσεις τους, ποτέ όμως δεν θα αναφερθούν σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γι’ αυτά τα άτομα υπάρχει ένας εγκεφαλικός τρόπος σεξουαλικής έκφρασης ο οποίος τους εξιτάρει και τους τρελαίνει. Δεν έχουν την φήμη και των πιο θερμών εραστών αν και το ίδιο μπορεί να θεωρήσουν και οι ίδιοι για τον σύντροφο τους, κι αυτό γιατί είναι ανοιχτόμυαλοι.
Το σεξ από απόσταση-δηλ. όταν ο εραστής τους δεν είναι φυσικά παρών- τους εξιτάρει ιδιαίτερα. Γιαυτό τους αρέσει καλύτερα το τηλεφωνικό σεξ ή το σεξ από το διαδίκτυο πράγμα το οποίο δεν θα βάλει σε κίνδυνο τον γάμο τους, αν είναι δεσμευμένοι. Αυτό το απρόσωπο στοιχείο στον σεξουαλικό τομέα είναι που τους εξιτάρει ιδιαίτερα και αυξάνει την ερωτική τους επιθυμία. Και μόνο η ιδέα της σεξουαλικής πράξης τους ερεθίζει πολύ, και μάλιστα περισσότερο από την ίδια την πράξη καθαυτού. Έχουν έντονες ερωτικές φαντασιώσεις και έλκονται από παράξενους ανθρώπους και εκκεντρικούς.

ΙΧΘΥΣ

Τα άτομα αυτά έχουν ένα ήρεμο τρόπο προσέγγισης όσον αφορά το φλερτ και το σεξ. Είναι ανοιχτοί σε όλους τους τρόπους σεξουαλικής έκφρασης, Είναι συμβιβαστικοί και συγχωρούν εύκολα και όταν θέλουν κάτι ενδεχομένως να παρακαλέσουν. Είναι πολύ ρομαντικοί και είναι δύσκολο να τους βάλεις σε καλούπια. Γίνονται πολύ περίεργοι μερικές φορές. Την μια μέρα τους βλέπεις να μιλάνε πολύ και την άλλη να κλείνονται στον εαυτό τους χωρίς να ξέρει ο άλλος το γιατί. Γενικά, δεν προτιμούν λεκτικές εκφράσεις κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης και η αυτοθυσία, η συμπόνια ακόμα και η θρησκεία είναι αναμεμειγμένες στην σεξουαλική τους έκφραση.

Συγχωρούν και θα σας αφήσουν να φύγετε αν αυτό επιθυμείτε και θα σας αγαπούν για πάντα…!!! Αν και είναι υποχωρητικοί και δειλοί, οι εραστές τους, τους βλέπουν σαν άτομα που διατηρούν αποστάσεις ή είναι πολλές φορές αποστασιοποιημένοι. Οι φαντασιώσεις τους είναι αναλυτικές και έλκονται προς τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια ή είναι περιθωριοποιημένα.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου