13 Ιουνίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 13 Ιουνίου 2011






ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί σήμερα γιατί θα συναντήσετε κάποιες αντίξοες καταστάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν για λίγο χρονικό διάστημα. Προσέξτε γιατί θα οδηγηθείτε σε σπατάλες και θα χαλάσετε τις ισορροπίες που τόσο πολύ κοπιάσατε να φτιάξετε. Όσοι από εσάς έχετε κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος θα μπορέσετε τώρα να τις διευθετήσετε. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.




ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην ζωή σας κάνοντας ανακατατάξεις και βλέποντας κάποια θέματα πιο ρεαλιστικά. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα οργανωθείτε καλύτερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εξαπατήσεις και τις εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν. Θα έχετε υποστηρικτές στην εργασία σας για το πώς η δουλειά σας θα γίνει πιο αποδοτική.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Στηριχθείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις για την περαιτέρω εξέλιξη σας. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε έξοδα από τον ενθουσιασμό σας. Η συμπεριφορά που θα επιδείξετε στις σχέσεις σας και στο περιβάλλον της εργασίας σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Οι υποσχέσεις που παίρνετε δεν θα τηρηθούν γιατί τώρα μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποια πράγματα. Μην διστάσετε να διαλύσετε σχέσεις που σας ταλαιπωρούν.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απελευθερωθείτε από ό, τι σας καταπίεζε και δείτε τα γεγονότα που έρχονται χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Προσέξτε περισσότερο τι λέτε και τι υπογράφετε για να μην κάνετε λάθη. Θα θελήσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας και θα κάνετε αλλαγές. Οι συζητήσεις για την προώθηση των στόχων σας θα είναι αυξημένες και θα τις υλοποιήσετε άμεσα. Κάποια προβλήματα θα σας αγχώσουν για λίγο αλλά θα μπορέσουν να ξεπεραστούν.





ΛΕΩΝ
Φροντίστε με σοβαρότητα σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αναγνωριστείτε και θα έχετε προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που γνωρίζετε. Στα οικονομικά σας, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν αλλά αν χειρισθείτε σωστά την κατάσταση, θα μπορέσετε να τα καλύψετε. Θα ανταμειφτείτε στον επαγγελματικό σας χώρο.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να προσέχετε να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες και να βάζετε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Το διάστημα αυτό σας παρουσιάζεται μια ευκαιρία και θα έχετε μια μικρή απαλλαγή από τα προβλήματα που σας απασχόλησαν πρόσφατα. Θα πρέπει να εξετάσετε κάποια πράγματα λεπτομερώς για να αποφασίσετε με σιγουριά και βεβαιότητα τι θέλετε να κάνετε. Δώστε προσοχή στα όσα ακούτε και ελέγξτε τις πληροφορίες που παίρνετε γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε.




ΖΥΓΟΣ
Θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, που είναι σημαντικά για σας. Θα έχετε προοπτικές βελτίωσης στην αισθηματική σας ζωή, και θα αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά αν θέλετε να έχετε μια ανοδική πορεία στην ζωή σας με μακροχρόνια οφέλη. Θα έχετε σταθεροποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας. Οι ευκαιρίες για οικονομική άνοδο θα είναι τώρα σίγουρες.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ζωή σας παίρνει μια ευχάριστη τροπή και τα ενδιαφέροντα σας αυξάνονται. Θα είστε αισιόδοξοι και θα εκπέμπετε έναν αέρα σιγουριάς. Με την φιλική σας διάθεση και την προσωπικότητα σας θα μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο. Θα έχετε τώρα ψυχική αναζωογόνηση και θα εργαστείτε με συνέπεια και αφοσίωση στους σκοπούς σας. Όσον αφορά την οικονομική σας διαχείριση προσέξτε μην κάνετε τα ίδια λάθη. Η διάθεση σας συνεχίζει να ανεβαίνει και όλα θα κυλήσουν ομαλά τώρα.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι και έτσι θα κερδίσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας και θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σας. Συμβουλευτείτε κάποιους πιο έμπειρους ανθρώπους από εσάς για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί έχετε ξοδέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Θα προωθήσετε και θα υλοποιήσετε τις ιδέες σας αρκεί να κινηθείτε δυναμικά και δραστικά.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε άγχος και κάποιες διενέξεις που αφορούν εσάς και κάποια άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Κάντε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, που θα φτιάξουν την σχέση σας και θα την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον σύντροφο σας γι’ αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που θα σας ωφελήσουν.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες σας και να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Θα προωθήσετε τις ιδέες σας και θα κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν. Τα δικά σας άτομα θα σας στηρίξουν πολύ. Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά. Αποφύγετε να ξεκινήσετε πολλά πράγματα συγχρόνως για να μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε πίεση. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους θυμούς που δεν ωφελούν και καλλιεργείστε την υπομονή.





ΙΧΘΥΣ
Στα αισθηματικά σας τα πράγματα θα κυλίσουν αρκετά καλά και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Περάστε ξέγνοιαστα κάνοντας νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε καλά. Θα κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις για να αυξήσετε τα έσοδα σας και να ρυθμίσετε τα χρέη σας. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και να δανείσετε χρήματα γιατί δεν θα βγείτε ωφελημένοι. Οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι τώρα να σας ακούσουν και να σας κατανοήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου