22 Ιουνίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 22 Ιουνίου 2011



ΚΡΙΟΣ


Θα πρέπει να ξεκουραστείτε σήμερα περισσότερο, γιατί χάνετε άσκοπα πολλή ενέργεια. Ηρεμήστε και χαλαρώστε. Σταθεροποιείται το εισόδημα σας, καθώς οι επαγγελματικές προσπάθειες που καταβάλατε τελευταία, αποδίδουν θετικά αποτελέσματα. Θα σας δοθούν μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις και κέρδη. Οι προοπτικές μιας νέας συνεργασίας θα σας απασχολήσουν έντονα. Ξεκαθαρίστε τώρα τις οικονομικές σας εκκρεμότητες που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό.




ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα ανέχεστε τις ιδιοτροπίες κάποιων ατόμων. Κάποια ζητήματα θα σας απασχολούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και θα είναι η βασική αιτία για να νιώθετε αγχωμένοι. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μην κριτικάρετε άδικα τους άλλους. Ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας και κάντε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Χαλαρώστε λίγο και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει τελευταία για χάρη των άλλων.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα σας παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά θα πρέπει να εξετάσετε κατά πόσο θα σας συμφέρουν οικονομικά. Προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σας αγχώσουν. Θα έχετε την βοήθεια των συνεργατών σας και θα καταφέρετε να εδραιωθείτε καλύτερα κοινωνικά. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κινηθείτε με μέτρο και θα πρέπει να κλείσετε παλιές σας οφειλές.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε ορισμένα πράγματα στο μυαλό σας. Κάποια προβλήματα με την οικογένεια σας θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα. Αρκετά προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσει αυτή την εποχή ο σύντροφος σας. Φροντίστε να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές δοκιμασίες και να αναπτύξτε μια λογική προσέγγιση των καταστάσεων σε όλους τους τομείς. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην περιμένετε τίποτα από τους άλλους.





ΛΕΩΝ
Αναζητήστε τρόπους για καλύψετε τις οικονομικές ανάγκες σας. Προσπαθήσετε να κάνετε την σχέση σας καλύτερη και αλλάξτε οτιδήποτε είναι αρνητικό. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας κουράσει. Θα καταφέρετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση καθώς και να επιδείξετε την καλή συμπεριφορά σας. Θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ευχέρεια και θα είστε ήρεμοι.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Η τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας θα αποφορτιστεί σύντομα. Θα υπάρξει βελτίωση των οικονομικών σας, καθώς ευνοούνται οι νέες συνεργασίες. Με τον σύντροφο σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε μαζί του τις σκέψεις σας. Αντιμετωπίστε την σχέση σας με φιλική στάση και μην δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.



ΖΥΓΟΣ
Εγκαινιάζεται μια περίοδος εύνοιας για την καριέρα σας. Καλείστε να ισορροπήσετε τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας, αλλά αν η σχέση σας στηρίζεται σε γερές βάσεις δεν θα επηρεαστεί αρνητικά. Αποφύγετε να περάσετε τις ιδέες σας µε αυταρχικό τρόπο τώρα. Η εσωτερική αρμονία που θα έχετε θα σας ωθήσει να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα βρουν ανταπόκριση από τους δικούς σας ανθρώπους.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην βιάσετε τις καταστάσεις τώρα και δραστηριοποιηθείτε µε πράγματα που τα ξέρετε. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε πετυχημένες επιλογές αποφεύγοντας τις εξαπατήσεις. Δείτε την αισθηματική σας ζωή διαφορετικά για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας και τις ανησυχίες σας. Ό, τι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα θα περάσουν κάποια προσωρινή κρίση.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην απομονώνεστε και μην απομακρύνεστε από τους άλλους γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι. Με σύνεση και προγραμματισμό ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις και δείτε τι σας συμφέρει. Καταπολεμήστε το άγχος σας γιατί το μόνο που πετυχαίνετε είναι να φθείρεστε ψυχικά. Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας σας δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε όπως θέλετε. Θα είστε αρκετά ερωτικοί και θα θέλετε να





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μοιραστείτε κάποιες ευχάριστες εμπειρίες μαζί με κάποιο άτομο που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας και η σιγουριά σας θα σας ωθήσουν να πάρετε πολλές πρωτοβουλίες. Η δυναμικότητα σας θα σας επιτρέψει να αποφύγετε παγίδες που σας στήνουν και έτσι θα επωφεληθείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Θα αναζωπυρωθεί η ανυπομονησία σας και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποιες εντάσεις.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν έχετε κάποιες υποθέσεις σας σε εκκρεμότητα θα δραστηριοποιηθείτε µ’ αυτές τώρα. Τα συναισθήματα σας θα γίνουν πιο έντονα εξαιτίας κάποιων συζητήσεων ή κριτικής απέναντι σας. Κάποια άτομα θα σας χαλάσουν την διάθεση µε τις συζητήσεις τους ή την συμπεριφορά τους. Θα στραφείτε σε κάποιο σχέδιο σας που έχετε κρατήσει μυστικό και θα το δρομολογήσετε με μεγάλη ευστοχία και επιτυχία. Θα είστε ανασφαλείς και θα έχετε εμμονές όσον αφορά τα λάθη παρελθόντος.





ΙΧΘΥΣ
Αναθερμάνετε ερωτικά την σχέση σας και κατακτήστε τον σύντροφο σας με τον ρομαντισμό σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας στην καριέρα σας και θα έχετε συμπαραστάτες που σας δείχνουν την εκτίμηση τους. Προσέξτε κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκαλέσετε με κάποιο άτομο, γιατί μπορεί να το πληγώσετε χωρίς να το θέλετε. Η ζωτικότητα σας θα είναι υψηλή, παρά το γεγονός ότι τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου