6 Ιουλίου 2011

Τips ομορφιάς από τους ειδικούς

Μακιγιέρ, κομμωτές και αισθητικοί αποκαλύπτουν...
τις καλύτερες συμβουλές τους για να τις δοκιμάσετε στο σπίτι.

Χρησιμοποιήστε καφέ μάσκαρα στα κάτω βλέφαρά σας, παρά μαύρη –ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει μαύρη στις πάνω βλεφαρίδες. Το πιο ανοιχτό χρώμα θα τονίσει ακόμη περισσότερο τα μάτια σας. Επίσης, βάλτε σκούρο καφέ μολύβι ματιών στο εσωτερικό των ματιών σας, αφού μετά από λίγο θα ξεβάψει προς τις βλεφαρίδες χαρίζοντας ένα σέξι αποτέλεσμα.
Tom Pecheux - creative make-up director, Estée Lauder

Αντικαταστήστε το καυτό νερό στον καθαρισμό προσώπου σας με βραστό γάλα. Βάλτε το σε ένα μπολ και μετά τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας για το απόλυτο facial. Η λακτόζη στο γάλα θα ανοίξει τους πόρους, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και καθαρό.
Ruby Hammer – μακιγιέζ

Για πεντικιούρ στο σπίτι, κάντε ένα peeling ποδιών με χοντρό αλάτι αναμεμειγμένο με body lotion. Εφαρμόστε δίνοντας έμφαση σε κάλους και σκληρά σημεία, ακόμη και στα νύχια. Ο φρέσκος χυμός λεμονιού λευκαίνει τα νύχια, οπότε απλώστε τον με βαμβάκι και μετά καθαρίστε τα νύχια σας με ένα μαλακό πανί. Τέλος, προσθέστε διάφανο μανό.
Margaret Dabbs – ειδικός ποδιών

Τα έντονα χρώματα είναι τάση στο μακιγιάζ φέτος το καλοκαίρι, ειδικά το πορτοκαλί. Μπορεί όμως να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο να τα βάλετε στα μάτια γιατί τείνουν να δείχνουν «θολά» πάνω στο βλέφαρο. Λύστε το πρόβλημα τοποθετώντας λίγη ματ λευκή σκιά γύρω από το χρώμα –θα το αναδείξει.
Tom Pecheux - Estée Lauder
Τα χείλη είναι φυσικά ροζέ, οπότε το χρώμα του κραγιόν που βλέπετε στη συσκευασία δεν θα είναι αυτό που θα δείτε στα χείλη σας μετά την εφαρμογή. Απλώστε, λοιπόν, μια βάση στα χείλη για να «εξουδετερώσετε» το χρώμα και απλώστε κατόπιν το κραγιόν. Έτσι, θα έχετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα –απαραίτητο όταν το χρώμα είναι έντονο.

Wendy Rowe - Burberry

Για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, θα χρειαστείτε δύο προϊόντα: πρώτα διορθώστε τις σκούρες μπλε σκιές με ένα κονσίλερ σε ροζέ τόνους. Κατόπιν χρησιμοποιήστε από πάνω ένα κιτρινωπό κονσίλερ –θα ανοίξετε και άλλο το μαύρο και θα ενοποιήσετε το χρώμα της περιοχής κάτω από τα μάτια με το υπόλοιπο πρόσωπο.
Hannah Martin - Bobbi Brown
fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου