14 Απριλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 14 Aπριλίου 2011



ΚΡΙΟΣ

Θα νιώθετε απαισιοδοξία σήμερα αλλά θα ωριμάσετε περισσότερο αναλαμβάνοντας τα ηνία της ζωής σας όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας. Θα επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε κάποια πράγματα. Θα έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν. Θα είστε κοινωνικοί αυξάνοντας τις καθημερινές σας επαφές και συζητήσεις με τα άτομα του κοινωνικού σας χώρου. Στα οικονομικά σας προσέξτε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.




ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα θα δίνετε μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά σας και θα είστε δραστήριοι, ξέροντας πώς να προχωρήσετε στις δυσκολίες. Διατηρήστε την επιμονή και την υπομονή σας αλλά μην είστε καταπιεστικοί με τους συνεργάτες σας. Φροντίστε να διοχετεύσετε τη ενέργεια σας πιο κοντά στους στόχους σας. Αναζητήστε τρόπους χαλάρωσης και βελτίωσης της ζωής σας και ανεβάστε την διάθεση σας που θα είναι πεσμένη.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενεργήστε με ρεαλισμό και μην αφήνετε να σας παρασύρει ο παρορμητισμός. Θα χρειαστεί να συνεργαστείτε επάνω σε κάποια θέματα με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας για να υπάρξει θετική έκβαση των καταστάσεων. Θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Κάποια γεγονότα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να αποφύγετε ενδεχόμενη εμπλοκή σας με αυτά. Θα χειρισθείτε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα με σύνεση και υπευθυνότητα.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν να αντιμετωπίσετε εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο, καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Κάποια απρόβλεπτη πρόταση που θα σας γίνει θα αλλάξει απροσδόκητα την τροπή των υποθέσεων σας. Θα έχετε σημαντική πρόοδο στις επιδιώξεις σας και ανταμοιβή για τους κόπους σας. Η δουλειά θα σας φανεί αρκετά κουραστική αλλά οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και θα σας ανταμείψουν. Οπλιστείτε με υπομονή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.





ΛΕΩΝ
Απρόσμενα έξοδα θα υπάρξουν τώρα και θα λάβετε υποστήριξη και συμπαράσταση από οικογενειακά σας πρόσωπα. Θα έχετε απρόβλεπτα κέρδη από κάποια οικονομικά ρίσκα που θα κάνετε. Θα υπάρξουν κάποιες αυξημένες απαιτήσεις στη δουλειά σας οι οποίες όμως θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και οποιαδήποτε επέκταση κάνετε στέφεται με επιτυχία. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες στα επαγγελματικά σας και η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε την ψυχολογική υποστήριξη του περιβάλλοντος σας και θα υπάρξουν αλλαγές στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα είστε διστακτικοί και θα θελήσετε να απομονωθείτε στον δικό σας χώρο περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας με τους άλλους. Μην κάνετε πράγματα που μπορεί να σας πιέσουν και σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας. Ορισμένα προβλήματα θα επηρεάσουν την εξέλιξη των στόχων σας. Η διάθεση σας θα είναι καλή και θα βοηθήσετε κάποια δικά σας άτομα.





ΖΥΓΟΣ
Κάποιος προβληματισμός ενδέχεται να ανακύψει ξαφνικά σχετικά με το σύντροφο σας, και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με πολλή προσοχή. Αποφύγετε τις κόντρες και προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχετε θα είναι πολλές. Είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή και να μάθετε να μην αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες από ενθουσιασμό. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι μπερδεμένες.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε κάποια λάθη απέναντι στο σύντροφο σας που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Μην απογοητεύεστε όμως γιατί θα υπάρξει αναθέρμανση της σχέσης σας. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για να μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να τα ρυθμίσετε αποφεύγοντας να κάνετε σπατάλες. Μη βιαστείτε να υλοποιήσετε ένα σχέδιο που βρίσκεται σε προετοιμασία.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα εξωτερικεύσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα νοιώσετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι. Οι δυσκολίες δεν θα σας πτοήσουν και θα βγείτε νικητές μέσα από αυτές. Αρκετές ιδέες θα έχετε για επαγγελματικά ζητήματα αρκεί να μην αφήσετε απρόοπτα γεγονότα να σας επηρεάσουν αρνητικά. Αφιερώστε χρόνο στη ξεκούραση σας και αλλάξτε παραστάσεις προκειμένου να ανανεωθείτε ψυχικά.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τους συνεργάτες σας μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε τους όρους στις συνεργασίες σας. Θα δείτε με περισσότερη σοβαρότητα τις συνεργασίες σας και θα ενεργήσετε μεθοδικά και με την λογική σας. Μην αφήνετε το άγχος σας να σας αποδιοργανώνει γιατί τώρα θα νιώθετε αρκετή κούραση και θα έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Προσέξτε κάποια απρόοπτα γεγονότα μην σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σκεφτείτε πως θα οργανώσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και θα θελήσετε με κάθε τρόπο να βρείτε δραστικές και εναλλακτικές λύσεις και να κλείσετε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο. Θα γοητεύετε τον κοινωνικό περίγυρο σας με την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Η γοητεία σας θα είναι έντονη και θα νιώθετε την ανάγκη να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.





ΙΧΘΥΣ
Να είσαστε προσεχτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας γιατί οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Με το πάθος που εκπέμπετε θα αναζωογονηθείτε από τις αισθηματικές εξελίξεις. Μη δίνετε σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεστε καθώς η πίεση θα δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα. Αν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα θα πρέπει να κόψετε κάποια έξοδα για να χαλαρώσετε κάπως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου