14 Απριλίου 2011

Ερωτικές προβλέψεις για τον Απρίλιο

ΚΡΙΟΣ

Οι φαντασιώσεις σας θα πάρουν φωτιά αυτό το μήνα.
Τώρα μπορείτε να συναντήσετε την αδελφή ψυχή και να αισθανθείτε μία ηλεκτρισμένη χημεία με κάποιο άτομο ή να έχετε μία καρμική σύνδεση μέσω της επικοινωνίας ή ακόμα και μέσω ενός online chat. Αλλά θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, γιατί η εξιδανίκευση θα θολώσει την ικανότητα σας να δείτε τα ελαττώματα αυτού του ατόμου ή να σας κάνει να έχετε υπερβολική εμπιστοσύνη. Αν επιδιώκετε εγκυμοσύνη αυτός ο μήνας σας δίνει τις δυνατότητες να την πετύχετε. Όσοι πάλι βρίσκεστε σε σχέση, θα θέλετε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας, να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και να απελευθερωθείτε από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.
Τώρα θα αισθάνεστε κάποια πικρία αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, και θα αναπολείτε όλα όσα έχετε περάσει. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε αυτά τα συναισθήματα σας διοχετεύοντας την ενέργεια σας σε ένα δημιουργικό έργο. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιο άτομο εντελώς στην τύχη ή σε μία φιλική παρέα. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο κοινωνικοί αντί να κλαίτε για τα κακώς κείμενα της αισθηματικής σας ζωής. Θα σκέφτεστε πώς να αναδιαρθρώσετε τις σχέσεις σας και να επιφέρετε μία ισορροπία του δούναι και λαβείν. Πολλοί από εσάς θα σκέφτεστε ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σας ή ακόμα και συμβίωση. Αλλά θα επιδιώκετε τα πράγματα να κυλίσουν αργά γιατί θέλετε να διατηρήσετε την προσωπική σας ζωή και τα ενδιαφέροντα σας.





ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν και τόσο εύκολοι για σας, και είστε έτοιμοι τώρα να κάνετε μια ριζική αλλαγή.
Λοιπόν, το σίγουρο είναι ότι θα σας γίνει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι περιμένατε. Τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ έντονα και θα έχετε κάποιες εναλλαγές, δηλαδή θα περνάτε από την χαρά στην λύπη. Όμως αρκετά σύντομα, θα προσαρμοστείτε και θα κοντρολάρετε τις συναισθηματικές ευαισθησίες σας, ενώ η καρδιά σας θα είναι γεμάτη με καλοσύνη και συμπόνια, και θα αισθανθείτε μια πραγματική ένωση με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ο σύντροφος σας θα σας ευγνωμονεί γιατί αυτή την φορά θα είστε πρόθυμοι να τον ακούσετε.
Θα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και αν μία σχέση δεν σας πληρεί συναισθηματικά θα σκεφτείτε σοβαρά να την διαλύσετε. Αν ο σύντροφος σας, σας ασκεί έλεγχο και σας καταπιέζει με τρόπο που δεν τον αντέχετε, θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα εντελώς ξαφνικά. Από την άλλη πλευρά, αν επιμένετε και προσπαθείτε να ελέγξετε τα πάντα για να αποφύγετε οτιδήποτε αρνητικό, τώρα θα αλλάξετε τακτική. Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στις αλλαγές και έτσι θα δεχτείτε τα νέα δεδομένα που θα επικρατήσουν στην ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για το μέλλον σας με τον σύντροφο σας. Είναι μια καταπληκτική χρονική περίοδος για να απολαύσετε τον αισθησιασμό και τις εγκάρδιες δηλώσεις έρωτα.





ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα εστιαστείτε σε μακροπρόθεσμους και ασυνήθιστους στόχους στην ερωτική σας ζωή.
Θα σκέφτεστε σοβαρά μία πιθανή δέσμευση. Θα πιάνετε τον εαυτό σας να ονειρεύεστε τον σύντροφο σας. Μερικές φορές θα είστε απόλυτοι στον τρόπο που εκφράζεστε και θα διαμαρτύρεστε αν είστε δυσαρεστημένοι με κάτι. Αλλάξτε νοοτροπία και τρόπο συμπεριφοράς αν θέλετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Θα αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι και προσκολλημένοι σε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος και θα αναρωτιέστε στο πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή. Θα θέλετε να επαναφέρετε τον αυθορμητισμό στη σχέση σας.
Αν είστε μόνοι, κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει στο να βρείτε κάποιο άτομο, ή παρευρισκόμενοι σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας!!! Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας που θέλει να ανταγωνιστεί τον ερωτικό σας σύντροφο, και να θέλετε να τον βάλετε «στη θέση του». Με το έξυπνο μυαλό σας και την αιχμηρή γλώσσα σας, είναι σίγουρο ότι εσείς θα έχετε την τελευταία λέξη, και θα φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Προσέξτε γιατί μπορεί να κερδίσετε τη μάχη, αλλά θα χάσετε…. τον πόλεμο, γιατί θα φαίνεστε στο αντίθετο φύλο κάπως ψυχροί και αδιάφοροι. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης του αντίθετου φύλου και να αντιμετωπίσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας γύρω από την αγάπη.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο κι αν είστε απασχολημένοι αυτόν τον μήνα, θα μπορέσετε να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή.
Θα είστε αισθησιακοί ενώ ευνοούνται οι συναντήσεις. Κάντε ένα ταξίδι με το άλλο σας μισό και να είστε σίγουροι ότι θα ξανανάψει η σπίθα. Αν είστε μόνοι, ξεκινήστε μία…. περιπέτεια παρέα με τους φίλους σας και ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε…. Αλλά και ακόμα κι αν δεν συναντήσετε κάποιο άτομο, το σίγουρο είναι ότι το ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο. Τώρα οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο θα κυλάνε ομαλά και θα ανανεωθούν. Θα είστε επίσης πιο ειλικρινείς απέναντι στον σύντροφο σας αλλά πιο επαναστατικοί.
Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι εξαιτίας της αυξημένης ευαισθητοποίησης σας θα παρεξηγήστε γι’ αυτό αποφύγετε τα υπερβολικά νεύρα κατηγορώντας τον σύντροφο σας ότι είστε δυστυχισμένοι μαζί του. Προσπαθήστε να πείσετε τον εαυτό σας ότι πρέπει να μάθετε πώς να επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά. Εάν είστε επιρρεπείς σε μία επιθετική στάση, επειδή αισθάνεστε αδικημένοι, τότε δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις εντάσεις και θα αισθάνεστε μοναξιά. Μάθετε να αναγνωρίζετε τι είναι αυτό το οποίο σας προκαλεί και….. πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν αντιδράσετε. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ο σύντροφος σας έχει το πάνω χέρι ή ότι προσπαθεί να σας περιορίσει. Εξετάστε προσεκτικά τα πράγματα και μεταβάλετε τις καταστάσεις. Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε κατώτεροι χωρίς τη συγκατάθεση σας.





ΛΕΩΝ

Αυτόν τον μήνα θα είστε έτοιμοι να αισθανθείτε βαθιά και έντονα συναισθήματα.
Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε μία νέα σχέση, ή ακόμα και να φύγετε από την ήδη υπάρχουσα, αν βλέπετε ότι ο σύντροφος σας, σας περιορίζει. Θα θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά στον σύντροφο σας, θα επιζητάτε την αφοσίωση, και δεν θα συμβιβάζεστε με μεσοβέζικες καταστάσεις. Τα θέλετε όλα ή τίποτα. Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να σας φέρει μια αυθόρμητη σχέση, μια απροσδόκητη πρόταση, ή ακόμη και εγκυμοσύνη- αν το επιδιώκετε βέβαια. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε μία ξαφνική έλξη για κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζετε. Προσέξτε οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε από κοινού με τον σύντροφο σας γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια μπερδέματα. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε το άνοιγμα κοινού λογαριασμού.
Είστε στη διάθεση για να πείτε «ναι» σε οτιδήποτε σας ζητάει ο σύντροφος σας αλλά δεν θα πρέπει να βιάζεστε. Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, ένα μέρος του εαυτού σας αγαπάει και επιδιώκει την ελευθερία. Θα έχετε ένα πιο περιπετειώδες και ανεξάρτητο πνεύμα. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και επιδιώξτε τις δικές σας αναζητήσεις και ταξιδέψτε. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσετε τον εαυτό σας ούτε να τον κλείσετε σε μία φυλακή. Ταξιδεύοντας και μελετώντας μπορεί να σας κάνει να βρείτε τον σύντροφο που ονειρεύεστε. Αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο που να είναι εντελώς διαφορετικό από τον συνηθισμένο τύπο σας, ίσως ακόμη και από έναν άλλο πολιτισμό ή χώρα. Θα μπορούσατε να ανταποκριθείτε σε ένα άτομο που θα συναντήσετε σε online chat, είτε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα είστε έτοιμοι να κάνετε ακόμα και επισημοποίηση της σχέσης σας.
Θα είστε αυθόρμητοι, ενώ θα επιδιώκετε την αλλαγή της σχέσης σας. Μπορεί να ζητήσετε μία άμεση συνομιλία από τον σύντροφο σας, όπου θα τα πείτε όλα με ειλικρίνεια. Η κούραση και η μοναξιά θα είναι οι χειρότεροι εχθροί σας στην αισθηματική σας ζωή. Σταματήστε επιτέλους να διώχνετε την αγάπη. Θα αναζητάτε την πνευματική επικοινωνία με τον σύντροφο σας και θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Η σεξουαλικότητα και η ερωτική ευχαρίστηση θα αποτελέσουν συστατικά στοιχεία αυτού του μήνα. Θα είστε πολύ ερωτικοί και θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό.
Στην προσπάθεια σας να ικανοποιήσετε τον σύντροφο σας, προσέξτε την απώλεια της ατομικότητας σας. Θα θελήσετε να διερευνήσετε νέους τρόπους για να παραμείνετε βαθιά συνδεδεμένοι συναισθηματικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο διατηρώντας παράλληλα σαφή τα όρια των επιθυμιών σας. Θα υπάρξουν χρονικές περίοδοι που θα απολαμβάνετε την συντροφικότητα και πολύ χρόνο μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες φορές που θα νιώθετε εντελώς μόνοι. Χρησιμοποιήστε τον προσωπικό χρόνο σας για να απελευθερωθείτε και να θεραπεύσετε τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα σας. Σταματήστε να ελέγχετε τον σύντροφο σας και κοντρολάρετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα. Μάθετε να μιλάτε και προχωρήστε μπροστά.





ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με έντονο ρομαντισμό και πολύ φλερτ.
Αν έχετε κολλήσει σε ένα αισθηματικό τέλμα, αυτόν τον μήνα θα ικανοποιηθούν οι ερωτικές επιθυμίες σας. Θα έχετε πολλά φλερτ, αλλά τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα αν πρόκειται για σταθερή σχέση. Τώρα εμφανώς θα είστε ερωτευμένοι με τον έρωτα. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος φόβος σας θα είναι μήπως σας χτυπήσει ο θεός Έρωτας με τα βέλη του. Από τώρα θα υπάρξουν σταθερές αλλαγές, εκπλήξεις, καινοτομία και πρόοδος στην αισθηματική σας ζωή. Θα βρείτε πρωτοποριακούς τρόπους για να είστε ανεξάρτητοι μέσα στο πλαίσιο της συντροφικότητας ταυτόχρονα.
Θα περάσετε από διαφορετικές σχέσεις ή φάσεις όπου θα χρειάζεστε περισσότερο «χώρο» για τα ενδιαφέροντα σας. Μπορεί να ζείτε χωριστά από τον σύντροφο σας, ακόμα κι αν είστε παντρεμένοι ή να θέλετε να ικανοποιήσετε ο καθένας τις δικές του ανάγκες. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε συναισθηματική απόσταση. Παρόλα αυτά θα αισθάνεστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και δεκτικοί, πρόθυμοι να δείτε πώς μπορείτε πραγματικά να απελευθερωθείτε από την δέσμευση!!! Ή, εάν έχετε μια σχέση, μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα πράγματα γι’ αυτήν και την πορεία της. Δεν θα είστε και τόσο πρόθυμοι να μιλήσετε ανοιχτά ο ένας στον άλλον πράγμα το οποίο μπορεί να επιφέρει παρεξηγήσεις. Ένα άτομο από το παρελθόν ενδεχομένως να σας ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία. Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να γνωρίστε κάποιο άτομο ή μέσω φιλικής παρέας ή μέσω internet.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εκπέμπετε πάθος και έντονο μαγνητισμό περισσότερο από το συνηθισμένο και θα είστε ασυνήθιστα τολμηροί.
Οι ανησυχίες σας σχετικά με το αν πληγωθείτε από κάποιο άτομο ή να συναντήσετε κάποιο άτομο που είναι ακατάλληλο για σας, τώρα δεν θα σας πτοούν και η καρδιά σας θα είναι ορθάνοιχτη. Είστε έτοιμοι να συναντήσετε έναν εραστή ο οποίος θα σας …. ανάβει. Αυτό θα μπορούσε να είναι το ξύπνημα μιας νέας εποχής για σας όπου θα υπάρχει….. ερωτική εξερεύνηση και θα εισπράξετε επιβεβαίωση. Δεν θα φοβάστε μήπως πληγωθούν τα συναισθήματα σας και θα δέχεστε ακόμα και την κριτική του συντρόφου σας. Οι πλούσιες φαντασιώσεις σας θα παρασύρουν τον σύντροφο σας σε συναρπαστικές περιπέτειες. Φροντίστε να είστε θετικοί και εστιασμένοι στο παρόν και μην επικεντρώνεστε στο παρελθόν.
Χρειάζεται να έχετε θάρρος, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς και άμεσοι στις επιθυμίες σας, αφού πολλοί από εσάς έχετε εισπράξει αρνητικά συναισθήματα τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν καλές ειδήσεις σε αυτό το μέτωπο, και κάποιες θετικές ανατροπές πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον έρωτα και την αγάπη. Αν έχετε στο πρόγραμμα μία εγκυμοσύνη, αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να την πραγματοποιήσετε. Από τώρα και στο εξής επιστρέφει η σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή. Αν έχετε ήδη μία σχέση, θα έρθετε με τον σύντροφο σας πιο κοντά και θα υπάρξουν βαθιά και έντονα συναισθήματα.





ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον μήνα θα υπάρξει ριζική αλλαγή και πειραματισμός στην αισθηματική σας ζωή.
Αν θέλετε, θα μπορούσατε να έχετε πολλούς εραστές και να αξιοποιήσετε την πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σας. Η σφοδρή επιθυμία σας για ζωή, θα σας κάνει να λάμπετε με την έντονη δύναμη και σεξουαλικότητα που θα εκπέμπετε. Θα σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα ξεκλειδώσουν το πάθος και την ευχαρίστηση. Ακόμη και αν θέλετε να πειραματιστείτε στον έρωτα και την αγάπη, θα ψάχνετε έναν βαθύ συναισθηματικό σύνδεσμο με τον σύντροφο σας και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να αισθάνεστε άνετα.
Μπορεί επίσης να διερευνήσετε και να συζητήσετε την πορεία της σχέσης σας μέσα από την καλή επικοινωνία που θα έχετε. Θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος που ήταν θαμμένα μέσα σας. Τώρα θα επιδιώξετε να επαναστατήσετε και να αποκομίσετε ό, τι σας δίνει ευχαρίστηση, να κάνετε ένα πλάνο στην ερωτική σας ζωή, χρησιμοποιώντας τις βαθύτερες επιθυμίες σας ως οδηγό. Θα κάνετε μία…. ευχάριστη επανάσταση και θα είστε αποκλειστικά εστιασμένοι στις αισθησιακές απολαύσεις. Συζητήστε και ανοίξτε την καρδιά σας για να υποδεχτείτε τον έρωτα που έρχεται, ιδιαίτερα αν έχετε μείνει μόνοι αρκετό καιρό. Στην πραγματικότητα, ο έρωτας είναι αυτός που σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά ζωντανοί. Αφήστε το πάθος να σας δώσει όρεξη για ζωή και να σας την αλλάξει. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν σας πάει καλά, αλλάξτε κατεύθυνση και κινηθείτε διαφορετικά.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιστρέφει η σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή αυτό το μήνα.
Θα έχετε αρκετές ευκολίες στην καθημερινή σας ρουτίνα, και θα μπορείτε να αντιλαμβάνεστε τα μικρά πράγματα που ευχαριστούν τόσο τον σύντροφο σας όσο και τον εαυτό σας! Τώρα θα θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση προκειμένου να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Εάν είστε ακόμα πεσμένοι συναισθηματικά ήρθε τώρα ο καιρός να αλλάξει η διάθεση σας. Θα έχετε μια φυσική, γήινη ομορφιά, και θα εντυπωσιάζετε το αντίθετο φύλο με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε. Θα φαίνεστε εντυπωσιακοί, θα αισθάνεστε υπέροχα και θα αποπνέετε αισθησιασμό, πράγμα το οποίο θα σας κάνει εξαιρετικά ελκυστικούς.
Θα επιδιώκετε εσείς να κινήσετε τα νήματα στην ερωτική σας ζωή ενώ η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει και την καλή επικοινωνία με τον σύντροφο σας. Αυτός είναι ένας μήνας για σημαντικές συζητήσεις. Οποιοδήποτε σημαντικό θέμα που σας απασχολεί στην σχέση σας θα χρειαστεί να το συζητήσετε, και η συζήτηση θα μπορούσε να πάρει άλλη, πιο…. ερωτική διάσταση. Προσπαθήστε να αποφύγετε να είστε υπερβολικά προκλητικοί στα λόγια σας ή να πιέσετε το πρόσωπο που αγαπάτε. Το σίγουρο πάντως είναι ότι διαμέσου της επικοινωνίας θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, θα κάνετε μία νέα γνωριμία η οποία θα είναι διασκεδαστική και σταδιακά θα μετατραπεί σε ερωτική. Ποιος ξέρει πού θα μπορούσε να σας οδηγήσει…





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και θα είστε γεμάτοι ζωή.
Δεν θα περνάτε απαρατήρητοι από το αντίθετο φύλο και θα αναδείξετε την θετική πλευρά της προσωπικότητας σας. Θα έχετε μία παιχνιδιάρικη διάθεση και θα εκπέμπετε έντονο ρομαντισμό. Θα νιώθετε ευτυχισμένοι και θα κάνετε καλή αίσθηση στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτή η εξωτερική αλλαγή σας μπορεί να σας φέρει τον έρωτα της ζωής σας καθώς θα είστε πιο ανοικτοί στο φλερτ. Όσοι είστε σε σχέση θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα αυξηθεί η οικειότητα μεταξύ σας. Για κάποιους από εσάς, αυτή θα μπορούσε να είναι μία κρίσιμη καμπή για την εξέλιξη της σχέσης σας προς μία άλλη κατεύθυνση. Θα μπορούσατε να σκέφτεστε τον χωρισμό, ή ακόμα και κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν στην σχέση σας.
Δώστε χρόνο για να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα. Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, τα συναισθήματα σας θα είναι ιδιαίτερα ακραία και θα αισθάνεστε συγκινημένοι. Δεν είστε βέβαια άτομα που εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας, αλλά αυτόν τον μήνα δεν θα μπορέσετε να τα κρατήσετε κρυφά. Αυτό βέβαια θα σας ωφελήσει ψυχολογικά και θα σας βοηθήσει στην ερωτική σας ζωή. Θα προσπαθείτε εν τούτοις, παρόλο που θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, να αποφύγετε δυσάρεστες αισθήσεις όπως ο φόβος και ο πόνος. Είναι υγιές να παραδεχθείτε ό, τι αισθάνεστε στον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, σε περίπτωση που υπάρχουν μπλοκαρίσματα, αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε άγχος, στρες και ασθένεια. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί, να νιώσει και να απελευθερωθεί.





ΙΧΘΥΣ

Αυτόν τον μήνα θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Απολαύστε συναρπαστικές ερωτικές καταστάσεις νιώθοντας τον αέρα της αλλαγής. Θα έχετε αρκετές περιπέτειες, οι οποίες θα κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσα την ζωή σας. Διασκεδάστε και επιτρέψτε στον εαυτό σας, να γευτεί την ελευθερία και να χαράξει μια νέα πορεία. Θα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και θα αφήσετε στην άκρη την μοναξιά και την ανασφάλεια. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχετε αυτό τον μήνα, είναι κάποιες ξαφνικές εξάρσεις θυμού που θα έχετε, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σας.
Είναι καιρός για μια συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες σας μέσα στην σχέση και να επιφέρετε κάποιες αλλαγές. Μιλήστε για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί και τι θέλετε από τον σύντροφο σας, τόσο ως άτομα όσο και ως σύντροφοι. Και οι δύο σας θα θέλετε να δημιουργήσετε πολλά πράγματα αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας καλύψει συναισθηματικά και θα βγάλει προς τα έξω την θετική πλευρά του εαυτού σας. Χωρίς καν να προσπαθήσετε, θα βρεθούν πολλοί θαυμαστές στο δρόμο σας. Αν καταπιέζεστε στην σχέση σας, θα σκεφτείτε σοβαρά την ημερομηνία λήξης της, χωρίς καυγάδες ή περιττά λόγια. Γι’ αυτό μην δίνετε ελπίδες, ούτε να αισθάνεστε ενοχές. Μερικές φορές πρέπει να κοιτάτε και τον εαυτό σας και να βρείτε αυτό που είναι αληθινό για σας. Θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε μία ρομαντική σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου