16 Απριλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 16 Aπριλίου 2011



ΚΡΙΟΣ

Θα διαθέτετε την δύναμη σήμερα για να ανατρέψετε ο, τι εμποδίζει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας αρκεί να είσαστε αποφασισμένοι. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια συζήτηση που θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Η διάθεση σας θα είναι πολύ ρομαντική με τον σύντροφο σας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας διότι είστε εξαντλημένοι. Θα καταπλήξετε με τον έντονο ερωτισμό σας το αντίθετο φύλο, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό.




ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε αισθησιασμό και έντονες συναισθηματικές διαθέσεις. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και προσέξτε τα οικονομικά σας θέματα και μην προχωρήσετε σε δανεισμούς. Θα απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή οι συνεργασίες σας καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός. Κάποιες διαφωνίες είτε οικογενειακές ή στο περιβάλλον της εργασίας σας είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην αφήσετε να σας επηρεάσουν. Οι συνεργασίες και οι φιλίες σας, σας απασχολούν αρκετά τώρα.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα θα αυξήσετε τις γνώσεις σας και θα ενημερωθείτε για νέα πράγματα στον εργασιακό σας τομέα δημιουργώντας νέα ενδιαφέροντα. Θα έχετε πολύ δουλειά και υπερένταση γι’ αυτό φροντίστε να είστε ήρεμοι για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα θέλετε να εξισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις και γεγονότα της ζωής σας. Κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν στην σταθεροποίηση της προσωπικής σας ζωής.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αλλά προσέξτε μην προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε τη δυνατότητα να αποσπάσετε θετικά σχόλια και εντυπώσεις. Θα είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί κι αυτό αναγνωρίζετε από τους ανωτέρους σας. Κάποια πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζατε και θα δημιουργηθούν ίντριγκες και εντάσεις. Να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε πράγματα που θα σας πιέσουν.





ΛΕΩΝ
Θα υποστηρίξετε τις ιδέες σας μέσα από τη στήριξη ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Τώρα όλοι κάτι θέλουν από εσάς και σας φορτίζουν συναισθηματικά με αποτέλεσμα να έχετε ξεσπάσματα. Είναι μία χρονική περίοδος προσαρμογής σε ένα νέο περιβάλλον και με περισσότερες ευθύνες. Ευνοούνται οι επαγγελματικές σας προοπτικές και θα έχετε οικονομικά οφέλη. Θα έχετε την διάθεση για δημιουργικές αλλαγές αλλά προσέξτε τη τάση σας για υπερβολές.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα αισθηματικά σας που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχετε για την πορεία του δεσμού σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και συζητήστε μαζί του όλες σας τις ανησυχίες. Έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα σας προβληματίσουν τώρα. Κάντε υπομονή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και διενέξεις. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί.





ΖΥΓΟΣ
Όσοι είστε μόνοι, να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά. Διαχωρίστε τη θέση σας και επιμείνετε ήρεμα σε αυτό που εσείς θεωρείτε σωστό. Χειριστείτε με περισσότερη σύνεση τα οικονομικά σας, για να μην αναγκαστείτε να δανειστείτε. Θα κάνετε αναθεωρήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα και οι επαφές που θα κάνετε θα καταλήξουν σε επαγγελματικές αποφάσεις. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας στην αισθηματική σας ζωή και να αποφασίσετε τι θέλετε από τον σύντροφο σας. Μην κρύβετε τα συναισθήματα σας, όποια κι αν είναι αυτά, ούτως ώστε να γνωρίζει τις προθέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις εργασιακές σας υποθέσεις για να οργανωθείτε καλύτερα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν για να μεταβάλετε τα γεγονότα υπέρ σας και να έχετε θετικές εξελίξεις.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια εμπόδια στην καριέρα σας που θα παρουσιαστούν θα τα ξεπεράσετε και θα τα καταφέρετε αρκετά. Θα έχετε κάποια διλήμματα και ερωτηματικά για τα εργασιακά σας ζητήματα και θα νοιώθετε πολύ πιεσμένοι και αγχωμένοι. Όμως θα βρείτε νέες λύσεις που θα πρέπει να τις προωθήσετε άμεσα και με αυτόν τον τρόπο θα αναρριχηθείτε στο τομέα της εργασίας σας. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν αισθητά και θα κάνετε θεαματική πρόοδο στον επαγγελματικό σας χώρο.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χειριστείτε με την δύναμη του λόγου και την ευστροφία σας γεγονότα και καταστάσεις. Δώστε προσοχή στη στάση που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας και μην απαιτείτε περισσότερα απ όσα μπορούν να σας δώσουν. Τακτοποιήστε άμεσα κάθε οικονομική σας εκκρεμότητα. Αποβάλλετε τώρα την ανησυχία και τον εκνευρισμό που σας ταλαιπώρησε αρκετά. Δείξτε δυναμισμό και πιστέψτε στον εαυτό σας για να κλείσετε παλιές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικά και οργανωθείτε για να οδηγηθείτε στην επιτυχία και την επίτευξη των στόχων σας. Θα πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς για να αποφασίσετε με σιγουριά και βεβαιότητα τι θέλετε να κάνετε από δω και πέρα στην ζωή σας. Θα ζωντανέψει τώρα η αισθηματική σας ζωή, αν και κάποιες στιγμές μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Μόνο με υπομονή και κατανόηση θα λυθούν τα προβλήματα με τον σύντροφο σας.





ΙΧΘΥΣ
Η εσωτερική σας ενέργεια θα αυξήσει τη δύναμη και την αντοχή σας για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και φοβίες και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν. Στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα είναι πολλές και θα έχετε τη ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας καταβάλουν λίγο και καλείστε να δείξετε υπομονή και συγκέντρωση για να πετύχετε τους στόχους σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου