19 Απριλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 19 Aπριλίου 2011





ΚΡΙΟΣ

Βελτιώνονται από σήμερα τα οικονομικά σας, ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και εγκαινιάζεται μια χρονική περίοδος μοναδικής εύνοιας για την καριέρα σας. Δείξτε προνοητικότητα και ρεαλισμό σε κάποια νέα προβλήματα στο περιβάλλον σας και στις σχέσεις σας. Βρείτε την πιο σωστή λύση τόσο για τη δική σας ασφάλεια όσο και για τη διατήρηση των ισορροπιών σας με τους άλλους. Με την αποφασιστικότητα και την μαχητική σας διάθεση κάποια από τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες σας θα υλοποιηθούν σταδιακά.




ΤΑΥΡΟΣ

Αν πλησιάζετε τα όρια της αντοχής σας, δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Έχει έλθει η ώρα της ανταμοιβής για σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο αδικαιολόγητο άγχος σας μην σταθεί εμπόδιο στη σωστή διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας. Τώρα θα δείτε ξεκάθαρα σε ποιον μπορείτε να υπολογίζετε και σε ποιον όχι. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια δυσάρεστα συναισθήματα σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί και πιθανότατα έχουν υποστεί ρήγματα.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πιθανόν να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στον κοινωνικό σας χώρο με ευελιξία και διαλλακτικότητα. Προσέξτε κάποιες επιθυμίες σας που πιθανόν να σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες επιλογές και αντιδράσεις. Θα δημιουργηθούν πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για ξεκούραση και για πιο δυναμική δράση. Φανείτε ψύχραιμοι αντιμετωπίζοντας κάποια γεγονότα που θα σας συγχύσουν.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κατάσταση θα είναι κάπως πιεστική, αλλά όχι αφόρητη, σε θέματα του παρελθόντος αλλά θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με πρόσωπα και πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα μυστικά σας για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας. Αποφύγετε να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο και ιδιαίτερα όταν διαπραγματεύεστε νέες δουλειές. Αισθάνεστε έντονα ότι τώρα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας.





ΛΕΩΝ
Θα είστε σε μεγάλη διέγερση κάνοντας γρήγορες σκέψεις και θα συμπεριφέρεστε με εκνευρισμό και ανυπομονησία. Κάποια ανακούφιση θα πάρετε στα οικονομικά σας αφού θα τα πάτε πολύ καλύτερα από πριν. Θα υπάρξουν προτάσεις για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μην δώσετε σημασία σε πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και δεχτείτε προτάσεις για διασκέδαση από φιλικά σας πρόσωπα. Δείξτε τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφο σας.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα καταπιάνεστε με λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων γι’ αυτό οργανωθείτε καλύτερα. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πάρα πολλές και σας επηρεάζουν αρνητικά. Προσπαθήστε τα οικονομικά σας να τα κρατήσετε σε μια ισορροπία. Μην κάνετε έξοδα που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Θα έχετε πολλές προσκλήσεις για έξοδο στις περισσότερες των οποίων πρέπει να ανταποκριθείτε.





ΖΥΓΟΣ
Διευθετήστε άμεσα κάποια θέματα που σας απασχολούν και μην αναλώνεστε σε άσκοπα ζητήματα. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και φτιάξτε ένα καλό υπόβαθρο για να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Φροντίστε να βρείτε τρόπους για να γίνετε πιο παραγωγικοί και να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν αφού έχετε πολλές υποχρεώσεις.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε την ανάγκη να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία με τον σύντροφο σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές. Θα συναντήσετε άτομα που έχετε καιρό να δείτε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά συναισθηματικά. Κάντε κάποιες παραχωρήσεις προκειμένου να μεταβάλετε τις καταστάσεις. Η φαντασία και η επιθυμία σας να ξεφύγετε από το περιβάλλον σας εντείνεται τώρα.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να ρυθμίσετε με προσοχή υποθέσεις που έχουν να κάνουν από το παρελθόν και σας επηρεάζουν. Έντονοι προβληματισμοί θα σας κατακλύσουν σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών σας. Χαλαρώστε και θα ξεφύγετε από το αδιέξοδο ξεκινώντας νέα δεδομένα στην ζωή σας με καλύτερους οιωνούς. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας χαροποιήσει και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και θα επιζητήσετε απεγνωσμένα την τέλεια αρμονία στη προσωπική σας ζωή κάνοντας τις ανάλογες κινήσεις ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Προσπαθήστε να χαράξετε µια νέα πορεία στα σχέδια σας που να µην σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποιες καλές ευκαιρίες για να πείτε αυτά που θέλετε παρουσιάζονται τώρα. Κρατήστε επιφυλακτική στάση σε νέες γνωριμίες γιατί δεν πρέπει να κάνετε ξανά τα ίδια λάθη.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Θα έχετε την κατανόηση και την καλή θέληση για να γεφυρώσετε τα ενδεχόμενα χάσματα που υπάρχουν με κάποια άτομα. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα κι αυτό θα εκπέμπετε στους γύρω σας. Θα έχετε ακτινοβολία η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε την γνωριμία που ονειρεύεστε. Θα έχετε πολύ εκνευρισμό και άγχος για την οικονομική σας εξέλιξη.





ΙΧΘΥΣ
Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε και θα σας παρουσιαστούν αιφνίδιες οικονομικές ανάγκες. Μη θυμώνετε στις δύσκολες στιγμές και ελιχθείτε για να ξεφύγετε από τα προβλήματα. Θα τα καταφέρετε στα προβλήματα σας αρκεί να δείξετε υπομονή και αντοχή. Θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις αλλά μην αγχώνεστε και θα δείτε ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά. Μη διστάσετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου