23 Απριλίου 2011

Προβλέψεις 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2011





ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως ταραχώδης και θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που έχετε να μοιραστείτε με τους άλλους ή καταστάσεις σχετικές με επιχειρηματικές συνεργασίες ή σχέσεις αγάπης ή οικονομικά σε σχέση με τους άλλους. Οι ιδέες σας θα συγκρούονται με κάποια άτομα στην εργασία σας. Συνεπώς, είναι καλύτερα να αποφύγετε τις ομαδικές εργασίες. Μπορεί να αισθανθείτε ανήσυχοι πράγμα το οποίο θα σας κάνει να αναζητήσετε νέους ορίζοντες. Προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και αποφύγετε τις βαθιές αλλαγές. Η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για να έχετε ευοίωνα αποτελέσματα στο μέλλον σας.
Η δυσαρέσκεια που θα έχετε στα οικονομικά σας θα σας κάνει να σκεφτείτε τι θα ήταν καλύτερο για να βελτιώσετε την κατάσταση και να κάνετε σχεδιασμό. Αυτή είναι μια στιγμή που θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί. Είναι μια καλή εβδομάδα για να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της αυτοκυριαρχίας και την επίδειξη των ικανοτήτων σας. Τώρα θα έχετε αυξημένη συνειδητοποίηση των άλλων και θα μπορείτε να αντιληφθείτε τα εσωτερικά κίνητρα τους. Μέσα στην οικογένεια σας θα υπάρχει ένας αγώνας μεταξύ της ελευθερίας και της πειθαρχίας και θα προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα.



ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα αναδεικνύει κάποια ζητήματα σε σχέση με την εργασία σας. Οι αλλαγές θα φέρουν ικανοποίηση και οτιδήποτε ξεκινήσει τώρα θα στεφθεί με επιτυχία. Είναι μια καλή στιγμή για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες καθότι οι επικοινωνίες ευνοούνται. Κάποια προβλήματα με τους συναδέλφους σας, θα σας κάνουν να νιώσετε αναστατωμένοι. Θα είστε στοχαστικοί σχετικά με τη ροή του χρήματος αυτή την εβδομάδα, γιατί θα φοβάστε μήπως και χάσετε. Κάντε υπομονή και θα βρείτε τη σωστή λύση. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και τις νέες συμφωνίες.
Οι διαπραγματεύσεις στην δουλειά σας τονίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεδομένου ότι είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να επαναπροσδιορίσετε τις ήδη υπάρχουσες. Θέματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο. Θα βρείτε υποστήριξη κι αυτό χάρη στην υπομονή και τον ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς σας. Είναι επίσης μία καλή χρονική περίοδος για να κάνετε νέες κοινωνικές επαφές. Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τον έρωτα και την αγάπη, και διευρύνετε η ερωτική επιθυμία σας και είναι πολλά υποσχόμενη για νέες αισθηματικές γνωριμίες. Μπορεί να αισθανθείτε όμως ότι πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να νιώθετε ανησυχία.





ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στη δουλειά σας, αλλά και στην υγεία σας ταυτόχρονα. Θα θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα, και νέα ικανοποιητικά προγράμματα εργασίας μπορούν να ξεκινήσουν με επιτυχία. Είναι μία χρονική περίοδος που θα ασχολείστε με τη φροντίδα της επιχείρησης σας, τον χειρισμό των λεπτομερειών, καθώς και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της, κάνοντας αναδιοργάνωση ή απλώς δουλεύοντας με ενθουσιασμό. Ευνοείστε σε ανάλυση κάθε είδους, καθώς η κριτική σκέψη είναι τώρα στο αποκορύφωμα της. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να τακτοποιήσετε τα πράγματα, και είναι επίσης εποικοδομητική και χρήσιμη για σας.
Είναι μία πολλά υποσχόμενη χρονική περίοδος για τα οικονομικά σας. Αυτή τη φορά είστε αποφασισμένοι να βελτιώσετε την οικονομική κατάσταση σας και να κάνετε σωστό προϋπολογισμό για να διατηρήσετε την σταθερότητα. Αναμένεται να λάβετε παροχές μέσω διαφόρων πηγών. Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την επένδυση χρημάτων σε διαφορετικά σχέδια. Τα αμοιβαία κεφάλαια και οι μετοχές είναι επωφελείς για σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις χρειάζονται κάποια προσπάθεια για να εξομαλυνθούν καθώς οι απόψεις σας μπορεί να διαφέρουν από αυτές των μελών της οικογένειας σας.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ προοδευτικές ιδέες όσον αφορά τον τομέα των χρημάτων. Είναι μία στιγμή που θα πολλαπλασιαστούν και θα υπάρξουν νέα κεφάλαια. Υπάρχει η δυνατότητα να επενδύσετε κάποιο ποσό, και τα κέρδη αναμένονται να είναι πολλαπλάσια. Όσον αφορά την εργασία σας θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε επιθετικοί. Δείξτε τις ικανότητες σας και επωφεληθείτε από κάποιες νέες ευκαιρίες. Θα είστε δυναμικοί και θα έχετε πρόοδο στον τομέα της σταδιοδρομίας σας.
Στην αισθηματική σας ζωή ενεργοποιείτε τώρα το πάθος σας και ο ρομαντισμός σας. Θα έχετε, παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, και θα θέλετε να διασκεδάσετε. Έχετε σαφή επίγνωση των αναγκών σας κι αυτό το δείχνετε και στους άλλους. Θα σκορπίζετε την χαρά με την καλή διάθεση που θα έχετε. Αυτή μπορεί να είναι μια παθιασμένη στιγμή για σας, και θα αισθάνεστε περισσότερα έντονα συναισθήματα από το συνηθισμένο. Θα αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, και θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη καθώς θα ακτινοβολείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα είστε εκφραστικοί. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην βελτίωση των οικογενειακών συνθηκών ή θεμάτων που αφορούν το σπίτι σας.





ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξει πρόοδος και έντονη δραστηριότητα στην εργασία σας. Θα έχετε περισσότερη δύναμη και η τολμηρή φύση σας έρχεται στο προσκήνιο. Είστε τώρα σε θέση να λύσετε με δημιουργικό τρόπο τα προβλήματα σας και να λάβετε τα αναγκαία μέτρα ενστικτωδώς όταν είναι απαραίτητο. Θα είστε άμεσοι και ειλικρινείς, και ίσως κάποιες φορές ευέξαπτοι και παρορμητικοί. Θα είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας και θα υπάρξει ισορροπία στην εργασία σας. Θα θέλετε να κάνετε επέκταση και θα αναζητήσετε νέους τρόπους γι’ αυτό. Μια αλλαγή στην εργασία σας θα φέρει αλλαγή στη ροή των χρημάτων. Ωστόσο, είναι καιρός να αξιολογήσετε την θέση σας.
Τώρα εντείνονται οι δραστηριότητες σας. Θα δώσετε έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να μην ακούτε μόνο ό, τι είναι στο μυαλό σας, αλλά για να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Αυτή είναι η στιγμή για να διερευνήσετε και να αναπτύξετε την εσωτερική σας ασφάλεια. Δραστηριότητες σε σχέση με κάποια άτομα της οικογένειας σας θα τονιστούν τώρα. Θα έχετε αυξημένη ευαισθησία και θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Θα δίνετε και θα παίρνετε υποστήριξη. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον, να κάνετε οποιοδήποτε είδος αναδιοργάνωσης ή ακόμα και να αναδιαμορφώσετε το περιβάλλον σας, το σπίτι σας, και τις οικογενειακές σας δραστηριότητες.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια πολυάσχολη εβδομάδα είναι αυτή για σας. Ενεργοποιούνται οι ικανότητες επικοινωνίας σας, η μάθηση, ενώ η καθημερινή αλληλεπίδραση με τους άλλους θα σας κρατήσει απασχολημένους. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να μάθετε κάτι καινούριο, να φροντίσετε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, καθώς και για την βελτίωση των σχέσεων σας με τους άλλους. Είναι μια στιγμή που θα είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα του κοινωνικού περιβάλλοντος σας, και θα έχετε αυξημένη εγρήγορση. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία και να φροντίσετε για τις καθημερινές σας εργασίες.
Είναι μία ελπιδοφόρα χρονική περίοδος για τα οικονομικά σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια αλλαγή όσον αφορά τα οικονομικά σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξετε. Οι συζητήσεις, οι αποφάσεις και νέα σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας είναι υπέρ σας τώρα. Χρήματα που επενδύονται σε ακίνητα ή η κερδοσκοπία, θα φέρουν καλή απόδοση σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεκτατική και επινοητική. Η αγάπη στην σχέση σας θα ανθίσει. Θα μπορέσετε να εκφραστείτε μέσα από δώρα ή μηνύματα αγάπης. Οποιαδήποτε αρνητική στάση θα πρέπει να αποφεύγεται, δεδομένου ότι θα καταστήσει δύσκολη την επικοινωνία.





ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα αυξάνετε η ευαισθησία σας και θα επιζητάτε την ασφάλεια και ένα στέρεο έδαφος για τον εαυτό σας ώστε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Θα έχετε την εκτίμηση των άλλων και θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και θα έχετε μία νέα άποψη για το πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας, ώστε να προβάλετε την αξία και την ικανότητα σας. Προσέξτε μόνο μην ασκείτε έλεγχο στους άλλους. Να είστε θετικοί στην προσέγγιση σας και διατηρήστε φιλική συμπεριφορά. Αυτό θα μειώσει τις περιττές αντιπαραθέσεις.
Στην εργασία σας, θα έχετε βελτιώσεις και θα γίνετε πιο πρακτικοί στη λήψη αποφάσεων. Θα έχετε αυξημένη ενεργητικότητα και νέες ιδέες θα έρθουν στο προσκήνιο. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν. Θέστε ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους, κάντε σωστό προϋπολογισμό και άλλα λογικά οικονομικά έργα σχεδιασμού, τα οποία θα ευνοηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Η συναισθηματική πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο τώρα, θα είστε στοχαστικοί και θα αναλύσετε τα πράγματα που συνέβησαν στο άμεσο παρελθόν.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση. Θα ανακαλύψετε εκ νέου τον εαυτό σας, θα αλλάξετε τον τρόπο έκφρασης σας και τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους. Αυτή είναι μια πολυάσχολη εποχή και θα αισθάνεστε ενεργητικοί αλλά θα έχετε και συναισθηματική εμπλοκή. Να μην ενεργείτε με δεσποτικό τρόπο στους ανθρώπους γύρω σας, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να τους δυσαρεστήσετε. Θα νιώθετε ότι είστε υποχρεωμένοι να δώσετε προσοχή στις στενές σχέσεις σας και να διώξετε οποιοδήποτε πρόβλημα, εάν υπήρχε στο παρελθόν.
Στη δουλειά σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρώνεται στον τρόπο που προβάλετε την προσωπικότητα σας και θα βελτιωθεί η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θέλοντας να βγάλετε το καλύτερο προς τα εμπρός. Τώρα θα κάνετε θετική εντύπωση στους άλλους. Ωστόσο, μεγάλη σημασία θα παίξει η αυθεντικότητα στην παρουσίαση του εαυτού σας. Δεν πρέπει, βέβαια, να αποκαλύψετε εξ ολοκλήρου τα πάντα στους άλλους, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τις παρορμήσεις μας και να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Αυτή είναι μια στιγμή που θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα απολαμβάνετε νέες εμπειρίες.




ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικοί και ειδικά όταν πρόκειται για θέματα χρημάτων. Τώρα θα θέλετε να βελτιώσετε τα κεφάλαια σας και θα γίνετε πιο πρακτικοί σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα σχέδια σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα την κερδοσκοπία. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει μία μικρή αστάθεια στην αισθηματική σας ζωή. Κάποια ανησυχία που θα επικρατήσει, θα οφείλεται στον αυθορμητισμό σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις μπορούν επίσης να υποβληθούν σε κάποια αναταραχή. Οι αυθόρμητες ενέργειες σας μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις.
Θα έχετε την επιθυμία να ξεφύγετε από κάθε περιορισμό. Να είστε υπομονετικοί και να αφήσετε τον χρόνο να περάσει. Ξεκουραστείτε και κάντε αυτό- ανάλυση. Είναι σημαντικό να ηρεμήσει το μυαλό σας. Αυτή είναι μια περίοδος επανεξέτασης, να επαναφορτιστείτε πνευματικά και να δώσετε στον εαυτό σας φυσική ενέργεια. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που θα θέλετε να αποσυρθείτε από τα κοινωνικά δρώμενα ενώ θα νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία πράγμα το οποίο θα είναι εμφανές στους άλλους γύρω σας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για οικονομικά θέματα. Θα λάβετε χρήματα είτε με τη μορφή δανείου, η σαν οικονομική ενίσχυση. Οι επενδύσεις θα είναι επίσης ευνοϊκές ενώ στην εργασία σας, θα σας δοθούν κίνητρα για βελτίωση. Θα έχετε κάποια μικρή πίεση στην δουλειά σας αλλά θα την εκτελέσετε αποτελεσματικά. Η ενέργεια σας θα επικεντρώνεται στις δημόσιες σχέσεις σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αποφύγετε την βιασύνη. Οι συναντήσεις θα είναι επωφελείς για σας.
Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βρείτε οικογενειακή ευτυχία και φιλική ατμόσφαιρα. Οι διαφορές, αν υπήρχαν νωρίτερα είναι πιθανόν να επιλυθούν. Αν είστε μόνοι στην ερωτική σας ζωή, τότε αυτή η εβδομάδα είναι καλή για την αναζήτηση ενός σωστού συντρόφου για εσάς. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να απολαύσετε έντονα συναισθήματα με τον σύντροφο σας και η οικειότητα μεταξύ σας θα αυξηθεί. Ωστόσο, προτείνεται να ελέγξετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και δώστε σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας, ενώ κάθε παρορμητική ενέργεια θα πρέπει να αποφεύγεται.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια εβδομάδα με έντονη δράση θα είναι αυτή για σας. Αυτή την εβδομάδα κύριο μέλημα σας θα είναι η δουλειά και τα οικονομικά σας. Αυξάνετε η κοινωνικότητα σας ενώ στην εργασία σας θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και θα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε πάρα πολλά ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, ή επιθυμίες.
Θα είστε ενθουσιώδεις και θα θέλετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση. Θα είστε πιο υπεύθυνοι και θα πάρετε χρήματα εντελώς ξαφνικά. Η επένδυση χρημάτων σε νέα σχέδια θα είναι ευνοϊκή. Η κερδοσκοπία μπορεί επίσης να είναι καρποφόρα για σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητα.
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα. Αν αισθάνεστε ήδη κάποια αναταραχή στον τομέα αυτό, τότε είναι δυνατόν να περάσετε από κάποια σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σας κάνουν να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για την σχέση σας. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Καλύτερα να τις αναβάλετε για λίγο. Κάποιες ευθύνες σας θα τις λάβετε σοβαρά υπόψη. Είναι μία χρονική περίοδος για επαναξιολόγηση κάποιων καταστάσεων και προγραμματισμό. Θα είστε πολύ ενθουσιώδεις για κάποια ζητήματα στο χώρο εργασίας σας και θα είστε πρόθυμοι να λύσετε τα προβλήματα.





ΙΧΘΥΣ
Οικονομικά, αυτή είναι ελπιδοφόρα εβδομάδα και τα κέρδη θα είναι περισσότερα από πριν. Ωστόσο, θα σας είναι δύσκολο να αποτρέψετε τις δαπάνες σας. Τα κέρδη μπορεί να προέρχονται από τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας. Οι επενδύσεις που γίνονται τώρα θα είναι ευεργετικές. Θα είστε προσγειωμένοι και σταθεροί. Θα είναι εύκολο για σας να εκτελέσετε ένα συγκεκριμένο έργο και να προχωρήσετε μπροστά. Η παραγωγικότητα μπορεί να είναι αργή, αλλά θα είναι σταθερή. Είστε τώρα διατεθειμένοι να δείτε την πραγματικότητα και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Στην αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο σας. Δεν είναι μια καλή στιγμή για τη δημιουργία νέων σχέσεων. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα θέλετε να σας τα δείξει ο σύντροφος σας. Μην κάνετε δηλώσεις χωρίς να αξιολογήσετε από πριν κάποια πράγματα. Ο σύντροφος σας μπορεί να μην συμφωνεί μαζί σας σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε. Χειριστείτε τις αντιπαραθέσεις με σύνεση. Αυτή είναι η στιγμή για να αναθεωρήσετε ό, τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, και να κάνετε νέα σχέδια στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου