14 Ιουνίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 14 Ιουνίου 2011





ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να βάλετε μια τάξη σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας και μην πιέσετε κάποια δικά σας πρόσωπα. Θα έχετε πνευματική διαύγεια για να επιφέρετε εργασιακές βελτιώσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την άνοδο της καριέρας σας. Η μορφή των καταστάσεων στην ζωή σας τώρα θα είναι διαφορετική και θα σας παρουσιαστούν κάποιες προκλήσεις. Η βελτιωμένη εμφάνιση σας θα παίξει σημαντικό θετικό ρόλο στον έρωτα και την αγάπη.




ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα προκειμένου να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Κλείστε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας παρά τα εμπόδια που θα υπάρξουν. Θα πρέπει να δείξετε δυναμισμό για να μπορέσετε να βρείτε απαντήσεις στα προβλήματα σας. Όσοι είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ταράξει ευχάριστα.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα έχετε και να είστε πιο συνετοί προκειμένου να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας. Φροντίστε να κάνετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα καθώς επίσης και νέες συνεργασίες και ουσιαστικές αλλαγές. Θα μπορέσετε να σχηματίσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις σημαντικές σας σχέσεις και για τις αδικίες των άλλων. Θα έχετε τώρα μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία που θα βοηθήσει τις σχέσεις σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε κάποιες απρόσμενες αλλαγές και εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο και θα αποδεσμευτείτε από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Θα ανανεώσετε την σχέση σας αλλά δώστε προσοχή στις εντάσεις με τον σύντροφο σας και γεφυρώστε τις διαφορές σας. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας και μην πιεστείτε για τρίτα πρόσωπα.





ΛΕΩΝ
Θα σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες και θα εγκαινιάσετε μία νέα δημιουργική χρονική περίοδο στη ζωή σας. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα έρθει μια περίοδος επαναπροσδιορισμού των προσωπικών σας σχέσεων και των επαγγελματικών σας στόχων. Θα υπάρξουν έντονες αλλαγές στο περιβάλλον σας κι αυτό θα κλονίσει τις ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε δυνατοί και γεμάτοι συναισθήματα για τον σύντροφο σας.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην εμπιστεύεστε άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά και προσπαθήστε να δώσετε λύση μόνοι σας στα προβλήματα σας. Θα προσπαθήσετε και θα τα καταφέρετε στην δουλειά σας με την αυτοπεποίθηση που θα έχετε. Θα αναλάβετε νέες υπευθυνότητες και θα προχωρήσετε μπροστά. Οτιδήποτε αναλαμβάνετε τώρα θα σας φέρει σταθερότητα. Θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί και θα θέλετε να εκφράσετε ό,τι νιώθετε.




ΖΥΓΟΣ
Δώστε προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, θα σας τρομάξουν αρχικά γιατί δεν θα είστε έτοιμοι να τις δεχθείτε. Μην προκαλείτε με την στάση σας κάποια άτομα που θέλουν να ανατρέψουν την άνοδο της καριέρας σας. Να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας ώστε να μην δημιουργήσετε άσκοπα έξοδα.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα δημιουργήσετε νέες καλύτερες προϋποθέσεις στην εργασία σας κάνοντας θετικές συζητήσεις. Για κάποιες προτάσεις και υποσχέσεις θα σας πιάσει άγχος όσον αφορά την αξιοπιστία και την ορθότητα τους. Θα νιώθετε στρες και πίεση γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας και προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα σας. Ξεκαθαρίστε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος και έτσι θα κατακτήσετε την επιτυχία με ευκολία.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες προσπάθειες που θα κάνετε θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα γι’ αυτό μην απογοητεύεστε εύκολα. Ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και διαφοροποιήστε την τακτική σας. Ξεκαθαρίστε με χρηματικά ζητήματα που αφορούν τρίτους. Δώστε προσοχή στις πράξεις και τα λόγια σας για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό. Θα βελτιωθεί το κλίμα στην δουλειά σας και θα διεκδικήσετε πράγματα που σας ανήκουν.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι κινήσεις που θα κάνετε και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα καθορίσουν το μέλλον σας αρκεί να χρησιμοποιήσετε την λογική σας. Θα λύσετε κάποια προβλήματα και θα ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό. Κάποια πράγματα ξεκαθαρίζονται σιγά-σιγά, καθώς οι πληγές του παρελθόντος επουλώνονται και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει. Θα αυξηθεί η υπευθυνότητα σας και θα κυνηγήσετε ευκαιρίες που θα σας καταξιώσουν κοινωνικά.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα κάνετε κάποιες μυστικές επαφές κρατώντας τα σχέδια και τους σκοπούς σας κρυφούς. Η διαίσθηση σας θα είναι αλάνθαστη και έτσι θα εξασφαλίσετε την ορθότητα των κινήσεων σας. Ένα συναισθηματικό ζήτημα θα σας φορτίσει αρκετά. Ο σύντροφος σας θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και θα τον στηρίξετε. Μην εξιδανικεύετε κάποιους ανθρώπους διότι θα πληγωθείτε αργότερα. Ξεκουραστείτε αποβάλλοντας το στρες και την πίεση που σας κάνει να νιώθετε φορτισμένοι.





ΙΧΘΥΣ
Τώρα θα κινηθείτε με διακριτικότητα, χωρίς να τραβήξετε την προσοχή των άλλων πάνω σας. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί γιατί το παρασκήνιο και ο ανταγωνισμός θα σας δημιουργήσουν νεύρα και εντάσεις. Η οικογενειακή σας ζωή θα παρουσιάσει εντάσεις και κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας γεμίσουν με αναταραχή και ανασφάλεια. Θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου